IzaVarsovie
Fanka BB :)
Mgd może poczekajmy z redukcja. Bo może niektóre mamy są z przesadami i nie udzielają się dopóki im trymestr się nie skończy lol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

U mnie wszystko ok odebrałam wyniki wyszły ok, a pH wyszło kwaśne czyli niby znów dziewczynka ;-) oczywiście traktuje to jak wróżbe
Najważniejsze jest zdrówka maleństwa czy dziewczynka czy chłopczyk to bez różnicy.Odnośnie dyskusji wywołanej postem ewirut uważam że to jest miejsce właśnie stworzone do takich rozmów nawet jak to początek ciąży bo z kim innym mamy rozmawiać na ten temat a jeśli ktoś jeszcze o tym nie myśli te nie jest zmuszony do wypowiadania się w temacie,nie wiem w czym tu problem i po co pisać że to "było śmieszne" ,niektóre mamusie spodziewają się pierwszego maleństwa i chcą się doradzić a ciąża i dziecko to temat obszerny i pytań jest milion.Sama wiem jak byłam w pierwszej ciąży to nic nie wiedziałam i byłam bardzo podekscytowana wszystkim.To tyle w tym temacie.
) "Sztuka ścigania się w deszczu","Zaklęte uczucia" a jeśli lubisz coś mocniejszego,taki kryminał trochę naukowy "Chemia śmierci"