reklama
aleksandral
Fanka BB :)
Ja też poproszę zaproszenie, wróciłam w nocy z tygodniowego urlopu po niefajnej przygodzie z autem i o mnie zapomniałyście
Zaczęłam rano, ale jeszcze Was nadrabiam :-)
Co do USG, ja genetyczne miałam najpierw dopochwowo a później przez brzuch bo podobnie jak u ćwietki lekarz "łapał ostrość". U mnie akurat dopochwowo nie mógł profilu zobaczyć i zmierzyć noska. Przypuszczam, że kolejne już będzie tylko przez brzuchol.
ćwietka - świetne foto, dobry sprzęt muszą mieć w tej nowej przychodzi bo bardzo wyraźne zdjęcie!

Co do USG, ja genetyczne miałam najpierw dopochwowo a później przez brzuch bo podobnie jak u ćwietki lekarz "łapał ostrość". U mnie akurat dopochwowo nie mógł profilu zobaczyć i zmierzyć noska. Przypuszczam, że kolejne już będzie tylko przez brzuchol.
ćwietka - świetne foto, dobry sprzęt muszą mieć w tej nowej przychodzi bo bardzo wyraźne zdjęcie!
Iza- musi dzialać, bo zaprosilam kolezanke i jest:-) chyba, że to trzeba imiennie zapraszać.
Jak ktoś chce, to moze do mnie napisac na fcb http://www.facebook.com/jagoda.michaluk swoje dane i nick i wyślę zaproszenie jak inaczej nie działa
Jak ktoś chce, to moze do mnie napisac na fcb http://www.facebook.com/jagoda.michaluk swoje dane i nick i wyślę zaproszenie jak inaczej nie działa
Ostatnia edycja:
Agata_K
hej - Cwietko, dzięki za zaproszenie do grupy. Ja konta na fejsie nie mam, bo zlikwidowałam jakiś czas temu, więc to BBowe mi bardzo pasuje
Ha, można zacząć ujawniać twarze;-)
Kicia, ja mam sporą oponkę tłuszczową i miałam genetyczne końcem 12tc i przez brzuszek mi już robił - i mimo tłuszczyku było super widać. No ale to chyba lekarz decyduje, jak zrobi.
Mąż mi właśnie gotuje pyszną tajską kolację
Będzie wyżera!!!!!

Kicia, ja mam sporą oponkę tłuszczową i miałam genetyczne końcem 12tc i przez brzuszek mi już robił - i mimo tłuszczyku było super widać. No ale to chyba lekarz decyduje, jak zrobi.
Mąż mi właśnie gotuje pyszną tajską kolację

IzaVarsovie
to dodaj mnie do fb Iza VarsoVie 
Agata_K
Cwietka, jak zaakceptowałam zaproszenie, to widziałam Twoje foto, a teraz jak próbuję obejrzeć zdjęcia grupy, to mam komunikat:

- Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,
- Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,
- Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora

IzaVarsovie
mi tez cos ta grupa przestala dzialac hehe 
reklama