K
kasiarj
Gość
Maciejka może faktycznie poczujesz już niedługo. Tego Ci życzę. Ja na razie czekam aż brzuch zacznie być widoczny chociaż wcale za tym nie tęsknie hihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Izka znam ten ból! Człowiek barrdzo się potrafi przywiązać do auta, szczególnie pierwszego. Pamiętam, że jak my zmienialiśmy pierwszy samochód to naprawdę było żalmnie nie obchodziło , że za to mamy mamy nowsze auto. Ale dziś mówię Ci...do wszystkiego się człowiek przyzwyczaja
![]()
twierdzą, że dawno nie miały tak entuzjastycznie nastawionego do przedszkola dziecka. Zastanawiam się, czy aż tak źle było mu w domu

, wprawdzie zmieniła się tam teraz cała kadra, ale mój lekarz został i co najważniejsze - położna
a poza tym mieszkam dwie minuty od szpitala.Ruchów też nie czuję, niestety moje jelita tak wariują, że junior nie wiem jakby musiał się starać, żebym jego poczuła.

jak mnie zbierze to najwyżej zostaje drugi szpital do którego mam 8 km.. i choć oddział super wyremontowany to mam złe wspomnienia, bo miałam tam zabieg po poronieniu, więc jakoś wolę go unikać

Witam nową potrójną mamuśkę... :-) Loleczka, ale masz fajnych współpracowników, wszędzie się taka łajza trafi.. 
:-)