dolaesr, tez z checia bym przeszla na taka dietke (ryz,, kurczak i warzywa), ale po pierwsze mojemu mezowi to by nie pasowalo, bo on nie lubi suchego jedzenia bez sosow i smietany

,a po drugie obecnie mieszkamy w hotelu przez caly miesiac i maz kazdego dnia przywozi cos z miasta.. Jak tak dalej pojdzie to na porodowce beda musieli zlaczac dwa lozka, bo na jednym sie nie zmieszcze

Jesli chodzi o wysypki to ja mialam przez jakis czas na brzuchu i piersiach, ale mi zeszlo po odstawieniu oliwki Johnsons. A tak to czasami na rekach mi sie ukazuje pare krostek, ale wydaje mi sie, ze to normalne
IzaV, no ja mam nadzieje, ze mdlosci jak nie mialam tak mnie nie dopadna pod koniec II trymestru.. Naprawde szczerze wspolczuje kobietom, ktore caly I trymestr spedzily na kiblu a raczej przed kiblem. Sama kiedys mialam zatrucie pokarmowe i wymiotowalam caly tydzien, a co dopiero nasze niektore dziewczyny z forum wymiotowaly caly czas..
shyangel, witaj:-)
All-me, tylko co 10 minut? Ja w nocy sikam co 5 minut i tak przez okolo 10 razy. To wszystko jest jak najbardziej normalne, bez stresu;-)
Dziewczyny, czy ktoras z Was jeszcze bierze
duphaston? Jesli tak to kiedy zamierzacie go odstawic? Ja jestem obecnie w 18 tc i mam jeszcze 3 tabletki duphastonu i nie wiem czy powinnam kupowac drugie opakowanie..