Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mnie by nie bylo stac, tak strasznie narzekam na francje i na ich znieczulice, ale koniec koncow, jak sie dobrze poszuka to mozna znalezc darmowe lub tanie rozwiazania :/
Wydaje mi się, że w poprzedniej ciąży zus płacił mi co miesiąc w miarę regularnie ale już nie jestem pewna...
Toska Wolałabym chłopca ale głownie dlatego, że moja siostra rodzi w kwietniu dziewczynkę:-)
trzymam zatem kciuki za chłopakaWłaśnie coś tam podczytałam na temat zasiłku chorobowego w ciąży, jeżeli firma poniżej 20 pracowników, to za 33 pierwsze dni płaci pracodawca, później wypłatę przejmuje ZUS, w firmach powyżej 20; zasiłek nadal wypłaca pracodawca, tyle że finansuje go już ZUS, ale nie bezpośrednio, tylko za pośrednictwem pracodawcy.
Witam
Mam nadzieję iż mogę dołączyć do Sierpniowych mam
Datę porodu mam wyznaczona na 5.08.
Jestem mamą 5,5 letniej córeczki. Przebywam na L4 od 27.01.
Super, gratuluję i bardzo się cieszę :-)witam na glownym, bo mnie tu chyba jeszcze dzis nie bylo![]()
jestem dzis pelna energii i w usper humorze hehe oby tak do konca ciazy![]()
bedac na spacerze okazalo sie ze na basenie ktory jest 400m ode mnie sa zajecia dla kobiet w ciazy, 1h/tyg za 2.6€ide kupic sobie czepek i jakis kostium jednoczesciowy, bo moje mini bikini to moge sobie do szafy na za 2lata odlozyc hehe
a oprocz tego 100m dalej jest gabinet zajec prenatalnych 1 lub 2x2h/tyg za 5€ :1h w specjalnym basenie podgrzewanym do 33°C i 1h cwiczen i masazu ale to dopiero od 6mc a na basen moge juz zaczac chodzic, teraz u nas sa ferie, ale od nastepnego tyg zaczynam chodzic..ucieszylam sie jak dziecko
a oprocz tego dostalam zamowienie na 10 spodnic i wlasnie dostalam czek z kasa wiec to nie byla sciema YUPPIE![]()
![]()
![]()
mam nadzieje ze moja karma zaczyna mi sprzyjac ..oby tak dalej :-) bo jestem przeszczesliwa haha