• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2013

madziaSek, loleczka mi kiedyś dermatolog poleciła przemywanie twarzy solą fizjologiczną. Może nie usunie to od razu pryszczy, ale dobrze działa na skórę:confused:

Zaczarowana​ z tym bochenkiem to pamiętam mojego kuzyna, jemu ciotka do szkoły robiła kanapki właśnie z całego bochenka, tylko dupki odcinała:-D

O mrożonych truskawkach nie pomyślałam:dry: jak mnie najdzie następnym razem ochota zakupię:-D

ewcik trzymam kciuki za jutrzejszą wzytę.

Ostatnia edycja:
reklama
Franek , ja kupuję MAGNUM forte, w tabletkach musujących o smaku owocowym, jak to mówi Pani farmaceutka u mnie w aptece, stary , dobry, magnez:-)
Tośka, ja tak chyba zacznę robić.. bo ten mój starszy to normalnie dno w tyłku zgubił, alodówkę to chyba na łańcuch zamknę:-)

Margo - fajnie, że jesteś i super, że rzygadło odpuszcza :-)

Franek- o magnez zapytaj w aptece. Farmaceutka coś powinna doradzić :-)

Truskawki zimą - bleeee! Ja mam jeszcze parę sztuk zamrożonych, ale nawet mnie do nich nie ciągnie. Za to kanapkę z majonezem i pomidorkiem bym zjadła, ale mi się nie chce bułek rozmrażać :-D

Nie straszcie, że chłopy tyle jedzą :szok: Ja w sumie prawie na równi jeśli chodzi o pełność talerza z Małżonem :sorry2: A jak karmiłam piersią, to nawet więcej od męża zżerałam :sorry2:Wstyd i tyle.

Loleczka ja rowniez myslalam o dermatologu ale tak jak napisalas nie bedzie w stanie nic zrobic z uwagi na ciaze

Franekkimono ja rowniez tak jak Zaczarowana pije magnez w musujacych tabletkach, bo jakos dawka ktora mam w natal classic juz mi nie starcza, skurcze mnie lapia :baffled:

Toska dzieki za podpowiedz, wyprobuje i bede czekac na efekty!

Ewcik ja rowniez trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte :-D

Cwietka ja rowniez z obserwacji rodzinnych popieram wypowiedzi dziewczyn co do tego ze chlopy tyle jedza!!!

Ostatnia edycja:
Mój M też do tej pory wspomina z rozżaleniem, że już nie może jeść tyle co w okresie dorastania :-D
magnez mi lekarka przepisuje magnezin 3x1tab bo mi brzuch twardnieje i też pije herbatę czarną minimum 2 kubki na dzień, a moja mama w ciąży ze mną piła hektolitrami herbatę bo tylko na to miała ochotę i jakoś żyję ;-)

ktr jak tam po wizycie?

Ostatnia edycja:
Dobrze, że idę w piątek do pani doktor, bo ja się zatrzymałam na foliku. Może mi coś przepisze.

Moja teściowa miała 4 chłopów w domu :P i jak opowiada ile musiała gotować to o mamo!!! Poza tym sama teraz widzę ile gotuje :) wszystko niemalże hurtem :D

Ja wam na krosty w ciąży polecam sudokrem. Sama się smarowałam cały pierwszy trymestr jak byłam wysypana. Niby ma działanie antybakteryjne i trochę wysuszy krostki. Nie będzie spektakularnych efektów ale zawsze ma się świadomość, że się próbuję. A i na takie ropniaki brzydkie można przykładać wacik z papką z sody oczyszczonej:-)
Co do jedzenia to u mnie zdecydowanie ja i córka jemy więcej niż nasze chłopaki:) my jesteśmy ciągle głodne a dla nich jedzenie to tylko konieczność:)

Ewcik, Franek - mój Jasiek nawet zimą jeździ na rowerku biegowym :-) Oczywiście jak nie ma śniegu :-D Ale ja z nim nie wychodzę, bo takie to szybkie, że musiałabym biegać...

Cwietka - ja też jem tyle co mój mąż, a nawet więcej :-D

reklama
Trzymam kciuki za wizyty jutrzejsze!

Ja brałam przed ciążą i przez 1 trym Femibion1, a teraz chciałam kupić 2, ale w Superpharm znalazłam akurat w promocji za 33 zł Centrum Materna z DHA, skład praktycznie taki sam jak Femibion2, a 2x taniej za kurację na 30 dni. Polecam zainteresowanym :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry