K
kasiarj
Gość
o nie ktoś wspomniał o lodach! Będę musiała zaraz wyjść bo oszaleję

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

heh fajnie, że nie tylko ja tak mamMaciejka - mi się podobają, ale obce. Sama z brzuchem się czuję jak słoń ;-) I mam wrażenie, że staję się wielkim, rozlazłym babskiem ;-)

gotuję tylko mojemu M a sama się dożywiam u mamy albo u babci bo mi moje przestało smakować 
A i tak większość wydarzeń, typu wf itp w tym roku mnie ominie....
Czuję się jak smok wawelski po sutej kolacji, a z tą rwą to ipodobnie zgrabnie się poruszam, szczególnie rano...

Ale tak było puki rósł mi sam brzuszek, jak zaczął i tyłek to przestałam się tak czuć
A teraz wielki od samego początku brzuch sprawia, że czuję się jak hipopotam 
Jak tu czasem mówicie, co przygotowujecie na obiad, to mi się wstyd robi, że ja tak na szybko. 

tak miedzy pępkiem a linią żeber caaaały dzień mnie boli, kłuje, nie wiem jak to nazwać
tak jakby mi się flaki ściskały haha