reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Kobietki wszystkiego Naj z okazji naszego swięta :-)
A mnie znowu coś dolega...wczoraj wieczorkiem macica zaczeła mi się na dole napinać...na kilka sekund i przestawało i w innym miejscu...:szok:
No i dzisiaj czuje, że dzieje się to samo...nie jest to bolesne ale czuje to napinanie...na odcinku z 2 cm...dziwna sprawa.
I dziwne ze napina mi się zaraz nad spojeniem ...i robi mi się to miejsce takie nabrzmiale :baffled:

reklama
Z okazji dnia kobiet dostałam właśnie od związków tulipanka i bony na 150 zł...ciekawe czy mój dzisiejszy doktorek przyjmuje bony...
brzydal.gif
no chybaże zapłace tym w bonprixie
hahaha.gif
bo mam ochotę sobie taką kurteczke kupić Kurtka ciążowa Kurtka ciążowa z • 149.99 zł • Bon prix

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet :)

Chciałabym Was poprosić o krótką informację na temat USG połówkowego, bo domyślam się, większość z Was, jak ja ma już powyznaczane terminy.
Ale jak zawsze mam zamieszanie w głowie przez to, bo większość moim koleżanek miała połówkowe w 22-23tc.
A mi lekarz wyznaczył, na 20tc. No i tak trochę wydaję mi się to za wcześnie.
I pytanie drugie, czy zapisujecie się na 3D usg? :) Jeśli tak to tez chciałam spytać, na który tc się zapisujecie :)

pozdrawiam

Loleczka ja poluję na spodnie ciążowe- dzinsowe :) bo juz mam dosyc chodzenia w leginsach..poza tym sciagaja mi się z brzucha...i doprowadzają do szału
A kurtka bardzo fajna, też bym taką kupiła ale bardziej potrzebuje spodnie :-)

Madziula - daj zać jak już zaczniesz chodzić. Bo sprawdziłąm i tam działa Benefot więc będe miaął zajęcia za free. Na 19:30 na Powiśle przedrę się z Okęcia. W sumie tez autem, bo miejską to bym caaałą wieczność jechała. Na nast wizycie załatwię to zaświadczenie, które wymagają
Więc czekam na wieści od Cię :)

Ja ostatnio byłam w H&M i jest tam całkiem ładny wybór spodni ciążowych. Zarówno jeansów jak i materiałowych.

No ja sporociuchów mam z poprzedniej ciązy, w zasadzie kurtke tezmam, ale wtedy ciążę z największym brzuchem w końcówce zimy przechodziłam, więc miałam kurtkę zimową (mam zamiar sprzedać przed kolejnym zimowym sezonem), a teraz mi brakuje akiej wiosenno -letniej...:tak:
A wczoraj za to w lumpku kupiłam sobie ciązowy sweterek z c&a oraz letnią sukienkę george calość 7 zł:szok::-D

Połówkowe bede miała w połowie 21 tygodnia (czyli chyba już 22 tydzień?), na usg 3-4d idę dzisiaj 18 tydzień i 1 dzień:-)

Witam kobietki i życzę Wam wszystkiego dobrego w te nasze święto :-)

Witam nową sierpniową mamę :)

kasiarj, gratuluje córeczki !! :-)

Loleczka, trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę. Super, że już ruchy czujesz, ja niestety nadal nic..:-(

zenia.mi, super z tym grouponem !! Sama szukałam takich ofert ale ostatnia była w tamtym roku w Zabrzu.. ja jestem z Bytomia, także do Bielska trochę kawałek.. ale jak się u mnie podobna oferta trafi to na pewno skorzystam :tak:

Była taka oferta już w tym roku w Zabrzu ale się rozeszła w kilka godzin i nie zdążyłam kupić, tylko nie pamiętam na której z tych stron bo ja zaglądałam tak jakby na wszystkie

pandora tam jest napisane ze w 25tc no i tak mam zamiar się umówić

Madziula no mnie bardzo często, a lekarka pociesza że tylko gorzej będzie z czasem :confused2: powodem jest to, że się rozchodzi przygotowując się do porodu, w większości przypadków dzieję się to w 3cim trym ale niekiedy zaczyna już nawet od 12-13tc :/

vinverde z tym połówkowym to zależy od lekarza, ale robią już nawet od 18tc więc się nie martw, że masz za wcześnie :) ja też jestem umówiona na 20tc a na 4D 25tc

Loleczka kurteczka fajna a ja poluję na płąszczyk wiosenny bombkę

reklama
Eweli85 - jasne dam Ci znać :)) Fajnie byłoby jakbyśmy chodziły razem :) Zawsze to raźniej :) Ja już zaświadczenie lekarskie załatwiłam sobie tylko czekam, aż się lepiej poczuje. Kiedy będziesz miała zaświadczenie?? Poczekam na Ciebie i zaczniemy razem dojeżdżać. Co Ty na to??

Do góry