reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

no to fajnie ;)), no postaram sie zapamietac chociaz zwlaszcza teraz w ciazy mam normalna czarna dziure :szok: chyba zamiast mozgu no ale co tam ;)),

a fajny ten film??!! bo ja wlasnie juz nie mam co ogladac a tego chyba jeszcze nie widzialam... :)
kamu- ja bylam na staraczkach listopadowych i z tamtad znam kilka nickow bo pare nas zaciazylo w jednym czasie :)

IzaV- no dokladnie - niczym duch ;) , no i ogladalam twoje arcydziela - superanckie sa, ja w sumie tez mam vene na takie rzeczy , za mlodu przerabialam swoje ciuchy szylam paski torebki i dorabialam co sie tylko dalo hah - ale teraz jakos wszystkiego innego brak oprocz tej checi zeby cokolwiek zaczac ;/;/

a wlasnie jak wy wrzucacie fotki do suwaczka bo ja jakos nie moge sobie z tym poradzic ;/???

reklama
co do suwaczka to mi sie pokazywaly zdjecia w ciagu kilku godzin po wrzuceniu, na poczatku tez myslalam ze cos sie popsuło :)

dziewczyny wytrzymalam !!! po raz pierwszy nie widzialam sie z Tadkiem dluzej niz 3tyg :D jutro wizyta calych 4tyg
o 11.45 oczywiscie relacje zdam natychmiast i zjecia wrzuce jak tylko sie da *v* chyba z wrazenia dzis nie usne heheh

W ustawieniach, edytuj sygnaturę i pod spodem jest opcja "dodaj obraz do sygnatury"

no wlasnie probowalam i nie moglam dodac z komputera zadnego zdjecia tylko z internetu nie wiem jakim cudem

IzaV- hah fajnie masz ze takie czeste wizyty, tutaj gdzie mieszkam to mam jedno usg za friko ktore robia polowkowe i z badaniami tez szalu nie robia.. - ja bylam juz na 4 usg bo nie wytrzymalam :-D wiec wiem co czujesz ;) powodzenia na wizycie, ja mam 2.04 polowkowe i juz tez podskakuje na sama mysl :tak:

dziewczyny, ciąża na serio wzmaga czarną pamięciową dziurę? bo ja się czasem zastanawiam czy nie brak mi którejś klepki jak mówię coś i sama się gubię w zeznaniach :p teraz już mamy winowajcę :tak:

Miciur-ka
to tez tak nie do konca normalnie u nas, ja poporstu zrobilam kilka awantur tu i owdzie i nagle sie okazalo ze sa mozliwe darmowe wizyty a ze jest to gabinet prowadzony przez prywatna klinike i fundacje to maja sprzet na super poziomie i usg w gabinecie, wiec moja gine robi podglad za kazdym razem. na poczatku mialam miec tylko 3usg i co miesieczne wizyty u poloznej, a jak sie chcialo lekarza to 50-70€ trzeba bylo zaplacic za kazda wizyte i chyba ze 100€ za usg prywatne :/

dziewczyny, ciąża na serio wzmaga czarną pamięciową dziurę? bo ja się czasem zastanawiam czy nie brak mi którejś klepki jak mówię coś i sama się gubię w zeznaniach :p teraz już mamy winowajcę :tak:

podobno tak:baffled: ja ostatnio zalalam wrzatkiem wode z cukrem :D i chcialam wyrzucic sztucce do smieci-z reszta jedna ulubiona lyzeczka do owocow, taka z zabkami, wyladowala w smieciach, nawet pamietam ze cos brzdeknelo, ale stwierdzilam ze cos mi sie przeslyszalo o.0

Ostatnia edycja:

Takk to tzw skleroza ciazowa haha ;D
Mam tak samo :)

IzaV- no to fajnie że chociaz po awanturze cie dobrze traktuja, i masz i usg i wszystko,ja tu niestety tak nie mam -wizyty tylko u położnej i zwyklego lekarza który mierzy cisnienie... I to tyle hah, jak narazie byłam prywatnie kilka razy bo tylko tak mogę ale drogie usg tu bo 120euro :/ -teraz to usg polowkowe będzie za darmo i jeszcze będę walczyć o jedno usg po 33tc - jakiś program dla rodzacych 1 raz żeby ułożenie sprawdzić i też za darmo, a z badań krwi to miałam tylko na zelazo, konflikt serologiczny i jeszcze coś nie pamiętam nawet a najsmieszniejsze dla mnie to ze tutaj gdzieś w radiu kiedyś słyszałam ze mają "najlepszą opiekę dla przyszlych mam" hah dobre sobie, w kwietniu jadę do polski to tam skorzystam i pójdę na usg 4d, i badanie ginekologiczne bo tu tego nie praktykuja no i mam nadz coś pokupywac dzidzi

Kurde ale się rozpisalam ;-)

a nie nie, nie bylo tak latwo heh, oficjalnie tu jest chyba jak w irlandii (wizyty z polozna i 3usg tyle zadarmo) prawie miesiac zajelo mi szukanie info i dzwonienie, bo oficjalnie nikt nic nie wiedzial - w koncu wyladowalam w szpitalu i tam jedna studentka sie wygadala :p a potem poszlo jak z platka :D

ja tez w kwietniu do pl jade glownie na zakupy :D skad jestes?

Dzien dobry!:-)

Jak dobrze, że dzisiaj piateczek...:-D
A niedługo ide na pocztę bo przyszła moja kurteczka...ciekawe czy z rozmiarem trafiłam...:-p

reklama
Dzień dobry :)

IzaV &&&&&&&& za wizytę :-)
Loleczka wrzuć zdjęcie potem w kurtce, najlepiej symulację z poduchą :-D ja wczoraj objechałam 6 lumpów za płaszczem bombką i dupa nie znalazłam i też będę chyba musiała coś zamówić :-(

Do góry