Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
zenia.mi - a to Ci zrobiła mętlik w głowie a kiedy masz 4D?
A ja mam dziś leniwy dzień. Powklejałam tylko synkowi zdjęcia do albumu, bo zrobiliśmy mu taki, jak nasz ślubny - duży w skórzanej oprawie. Młody właśnie się obudził i zjadł zupkę, więc idziemy się bawić
ewelinka żadna skrajność nie jest dobra. Porozmawiaj o tym z gin i będziesz spokojna. AleksandraMaria uf to się udało ja jutro już w drzwiach będę uprzedzać gin żeby nie zdradzała mi płci hehe Zenia moją opinię i historię na temat poznania płci znasz także wiem co czujesz mniej więcej .. Opolanka witaj wśród Nas :* Franekkimono mi się nigdy nie chce bawić w lasagne i kupuje w biedronce. Tania i dobra ;-)
Ewelinka12 Ja mam niskie ciśnienie. Mierzę je codziennie i też bywa 85/55. Przed ciążą też byłam niskociśnieniowcem. Lekarz mi powiedział, że to normalne, że w ciąży ciśnienie dodatkowo się obniża i żeby się tym nie martwić. Ale faktycznie dyskomfort i osłabienie jest sopre. Jak już kiedyś pisałam dużo lepiej czuje się po kawie lub herbacie.
Zenia ale jazda z tymi usg teraz i ja mam wątpliwości czy u nas na pewno dziewczynka
Opolanka witaj
Zenia ale masz teraz zagwostkę. Jak mi się dzidziol nie rozkraczy tak pięknie jak u yyyy.... nie pamiętam... to do końca będę chyba uniseksy kupować.
Dolarser u mnie też nikt jeszcze nie puka, ale ciut młodsza jestem. Gin kazała się nie przejmować, to i się nie przejmuję, choć chciałabym.
Maciejkaa lasagne kupne gotowe?? Fuuuuuj. No ale co kto lubi:-). Ja tam z gotowizn to używam wyłącznie kostki rosołowej. Ja jak robię boloński, to gotuję na raz górę całą, pakuję w pojemniki i zamrażam. Potem mam szybkie tadam. No i można w 5 min zrobić z tego jakiś makaron z bolońskim, zapiekankę z makaronem albo musakę.
No to niezły dym u Ciebie, Zenia ale światełko w tunelu, że przynajmniej jedno będzie faktycznie dziewczynką! Ja słyszałam, że czasem na początku wargi sromowe są bardzo duże, nieproporcjonalne i można wziąć dziewczynkę za chłopaka trzymam kciuki za 4D
Maciejkaa, trzymam kciuki za wizytę i niepoznanie płci
AleksandraM, gratuluję wizyty i nie opawiowania położnej no i zazdroszczę temperatury, bo u nas lodowatość
Ewelinka ja też mam bardzo niskie ciśnienie,z tym,że przed ciążą miałam normalne,więc jak pierwszy raz usłyszałam,że mam 90/60 to byłam w szoku i myślałam,że umieram.Potem się dowiedziałam właśnie,że często ciśnienie w ciąży spada i że lepiej mieć niskie,niż za wysokie.Mi położna kazała się tym nie przejmować,tylko pytała jak ja żyję z tak niskim ciśnieniem(mój rekord to 88/48).A ja w końcu załapałam,że od tego może mi się tak w głowie często kręcić...
Maciejka ja też jadłam lasagne z biedronki i wyjątkowo bardzo mi smakuje.
A co do gotowania,to ja akurat lubię coś pichcić.Jednak chwilowo mam małe pole do popisu bo piekarnik nawalił.I jak na złość wszystko na co teraz mam ochotę,to musi być upieczone...
No widzicie dziewczyny nic nie wiadomo
a do 4D równy miesiąc jeszcze dobrze i tak, że na razie tylko ciuszki pokupowałam bo chciałam już pokój tapetować bo aktualnie fioletowo-zielony więc dla chłopaków wystrój chciałam zmienić ale teraz poczekam :-)
dolaresr no zrywać się z łóżka z takim ciśnieniem nie wolno bo można bardzo szybko paść z powrotem ;-)