• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2013

Dzień dobry, Koleżanki :)
Dzisiaj pierwszy raz śniło mi się moje Dziecko, że już było na świecie i było taaaaakie grzeczne :) i karmiłam piersią, przewijałam, no cud miód, sielanka :))) może stąd ten sen, że wczoraj mocno się ruszało przez cały dzień prawie :)
Miłego dzionka!

reklama
Dzień dobry sierpniowe Mamy :)
Maghdalena mnie się ostatnio śniła moja corka - miała gęste czarne włosy i ubrana była w czerwone body - a ja zdziwiona mówiłam "ona wygląda jak biedronka" :)

Hyvää huomenta!

To jest bardzo podejrzana sprawa, ale u mnie już kilka dni świeci słońce i jest +2 :-), pewnie w święta czeka nas jakaś zamieć albo coś podobnego...

wczoraj musiałam trochę odpocząć po tych różnych zawirowaniach, ale dzisiaj już od siódmej rano robię porządki. Muszę zrobić jakieś świąteczno/wiosenne dekoracje, przemyśleć polsko-fińskie menu na święta, przerobić kilka spódnic, i ugotować zupę z cukinii, zobaczymy ile z tych planów wyjdzie ;-)

Maghdalena i Lewan super sny, ja ostatnio nie mogę zapamiętać moich snów...

Miłego dnia!

reklama
Cześć Dziewczynki,

ja dziś urlopuję, więc śniadanko w domciu - miałam ochotę na smażony do kruchości boczuś + kawka <mniam>

AleksandraMaria - gratuluję udanej wizyty!

Kopciusia - ja ostatnio nawet z kostki rosołwej zrezygnowałam, a vegetę zamieniłam na taką" NATUR" bez glutaminianu i całkiem nieźle smakuje i buliony wychodzą fajne.

Opolanka - witaj i rozgość się :)

Maghdalena - super sen!

My z Mężusiem wczoraj byliśmy na świtnej sztuce - POLECAM!!! "Ślub doskonały" w teatrze kwadrat. CO prawda bilety do końca kwietnia są już wykupione, ale nie dałam za wygraną ( w dużej mierze ze względu na obasę , m.in. Żmuda-Trzebiatowska, Gruszka, Małąszyński) i postanowiłam zakupić wejścióki. 1,5 h wyczekane w kolejce na wejściówkę i... miejsce w 3 rzędzie na środku!!! SIę nam udało. Polecam dziewczyny , bo śmiechu co nie miara. Mężuś powiedział,że najlepsza komedia na jakiej był.

Dziś czekają mnie odwiedzinki u miesięcznego synka koleżanki i wizyta u ginekologa.

Miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry