reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

reklama
Witajcie po przerwie! tym z Was, które nie trafiły na mój posta na zamkniętym opiszę w skrócie.
Wróciliśmy dziś z Berlina (tam nadal jest zima ale bez śniegu na szczęście, dziś było 7 stopni i słoneczko).
Byliśmy tylko z samym synem bo córeczka niestety w dzień wyjazdu opuchła na buzi. Okazało się , że to węzły i ślinianki. Po długiej debacie i moim płaczu:zawstydzona/y: została z dziadkami. Niestety moja pediatra podejrzewa u niej cytomegalię a ja nie mam na ten syf przeciwciał. Jutro idziemy badać krew więc proszę o kciuki a kto jest wierzący może się pomodlić:-). Nie dam rady nadrobić ale postaram się być od dziś na bieżąco szczególnie że liczę na wasze wsparcie:-D.

Kurcze Kasia :/ to sie podobilo, trzymam kciuki żeby córci sie polepszylo, bo to kurcze przesada żeby takie maleństwo takie chorobska meczyly :/
Zaczarowana wrzucaj foty z wyjazdu na zamknięty :D
Jagoda pola sukienki które ci sie podobają ^^
Maciurka.. Mój M bardzo chciał polskie tradycyjne imię bo stwierdził ze jego nazwsko jest do bólu francuskie wiec musi mieć jakiś polski akcent...a Francja jest juz tak kulturowo wymieszana ze 80% ludzi musi literowac :p poza tym to Tadeusz nie jest w brew pozorom takie trudne, Tadek jest bardzo łatwe do wymówienia w każdym języku :D co do kraju to my chcielibyśmy mieć swój kat w Polsce i mieszkać tak pól na pól ;) kilka miesięcy w polandii i kilka we Francji :) teraz trzeba tylko znaleźć taki zawód i taka prace żeby mozna było spełnić nasze marzenie...a juz kiedyś mówiłam ze mój M jest strasznie zajarany Polska i najchętniej by tam mieszkał na stałe :) czasami sie śmieje ze on jest lepszym Polakiem niż ja ^^

Własnie zaczarowana dawaj fotasy z Torunia mojego i poprosze o zdanie ralacji (co, gdzie, kiedy itd)
A My z malzonem stwierdzilismy, ze na nasza pierwsza rocznice do Gdanska jedziemy. Ja koniecznie chce do zoo (nigdy nie bylam)

Dziewczyny mała czuje się już dobrze. Gdyby nie zagrożenie chorobą dla mnie i drugiego maleństwa w moim brzuchu to pewnie byśmy nawet nie drążyli tematu. Ale trzeba zbadać żeby mieć moją ciąże i dziecko po urodzeniu pod kontrolą...

Jagoda śliczne obrączki. My mamy białe złoto ze paskiem złota i grawerem na górze i dole obrączki.

Miciurka ja chciałam imię Edward po moim dziadku

Izka87 my daliśmy zabawkę interaktywną i 200 zł. Ale mąż jest chrzestnym.

Lewan dobrze, że wszystko w porządku.

Milia piękny chłopczyk.

Margo25 trzymam kciuki za wiadomość odnośnie płci, ja mam wizytę w czwartek i mam nadzieję, że też się już dowiem kto tam mieszka w środku, podziwiam, że oglądasz porody ja się boję.

Ewcik co za palant z tego lekarza…ale najważniejsze, że wszystko ok.

Kasiajr trzymam mocno kciuki.

A my dziś byliśmy na spacerku, ach słoneczko, śnieg topnieje, wiosna idzie :-) mam nadzieję, że będzie już ciepło, mąż jutro znowu jedzie na delegację i będę do piątku sama :-(

Ps mówiłam ze wiosnę wam poczta przesyłam :) chyba po raz pierwszy priorytet miedzynarodowy bez wiekszego opoznienia doszedl :p z dnia na dzień będzie juz cieplej a od 17go będzie juz calkiem ciepło bo ja przyjeżdżam :p

reklama
Cześć Dziewczyny ,

szybko Was nadrobiłam, bo w weekend nie miałąm czasu zajrzeć, bo mieliśmy gościa z Wrocławia. Wczoraj zakupy i kolejna impreza domówka. Na zakupach przez kupony z Grazii kupiłam upatrzoną sukienkę w huppy mum - wyszło taniej niż przez neta i kupiłam też do niej buciki w mohito :)
Dzś z kolei wybrałam się po bieliznę , bo już biustonosze niestety za małe. już 2 rozmiary ( całe szczęście, że tylko miseczki) w górę.
Obkupiłam też małą bratanicę w smyku...ehhh te kupony.

Kasia - trzymam kciuki, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Zaczarowana - super, że wyjazd udany i pogoda chyba też w miarę dopisała?

Do góry