reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

reklama
Dzień dobry!Słoneczko za oknem,myślę że wiosna wreszcie się pojawiła,oby...Zaczarowana-super że weekend ci się udał!Potrzebny jest taki relaks od czasu do czasuMargo-my też myślimy nad Jan Paweł jak będzie chłopczyk,ale narazie to takie gdybanie,jak się dowiemy kto tam siedzi to będziemy wybieraćKasia-trzymam kciuki za córeczkę,oby wszystko dobrze się skończyło.Iza-pewnie szybko by uciekał z tej naszej Polski twój M jakby chwilkę zamieszkał heheEweli-to poszalałaś trochę na zakupach,wrzuć fotki!A wogóle wczoraj znalazłam w ogródku przebijające się tulipany!

Czesc dziewczyny,

Po weekendzie na studiach pojechalam wczoraj ze znajomymi na kregle, dwa razy wygralam co najlepsze :), smiali sie ze gram we dwoje. Ale tak sie teraz zastanawiam czy to nie jest niebiezpieczne w ciazy? Gralam tylko najlzejszymi kulami. Czy ktoras z was chodzila w ciazy na kregle?

Dzień dobry! Dałam radę przeczytać tylko kilka stron, strasznie zajęta byłam przez te kilka dni i pewnie kilka następnych. W wolnych chwilach uciekam od komputera, bo widzę podwójnie ;-) więc robię kocyk dla malucha i szleję w kuchni, do tego wszystkiego jestem przeziębiona.... Współczuje stresów i chorób, zdrówka Wam życzę dziewczyny! Miłego dnia.

Cześć Wam :)

Ja dziś już zaliczyłam pobranie krwi i zaraz idę robić sobie śniadanko :) Ale już jest cieplutko :-) Mógłby tylko ten śnieg się rozpuścić, lepiej by to wyglądało ;-)

Miałam dodać, ale oczywiście zapomniałam:-). U mnie też już wiosnę widać;-), to dzisiaj rano z mojego balkonu P4083733 (2).jpg

Załączniki

• P4083733 (2).jpg
    P4083733 (2).jpg
    62,1 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Dzień dobry! Słoneczko dziś bardzo sympatycznie świeci. Od razu świat jest piękniejszy;)
Pobranie krwi zaliczone, wyniki maja byc jutro. Moja córka nadal pozostaję najdzielniejszą dziewczynką świata:tak: więc czeka mnie dziś jeszcze wycieczka po obiecaną lalkę:-) Śmiać mi się chcę, że na tych badaniach i zabawkach fortunę tracimy ostatnio ale co zrobić;-) Proszę trzymać kciuki a ja w takim razie IzaV czekam na 17? Wtedy oficjalny początek wiosny?

Do góry