reklama
IzaVarsovie
Fanka BB :)
Ewelina..wrzucaj foty w nowym stroju
)
franekkimono
Dzień dobry!Słoneczko za oknem,myślę że wiosna wreszcie się pojawiła,oby...Zaczarowana-super że weekend ci się udał!Potrzebny jest taki relaks od czasu do czasuMargo-my też myślimy nad Jan Paweł jak będzie chłopczyk,ale narazie to takie gdybanie,jak się dowiemy kto tam siedzi to będziemy wybieraćKasia-trzymam kciuki za córeczkę,oby wszystko dobrze się skończyło.Iza-pewnie szybko by uciekał z tej naszej Polski twój M jakby chwilkę zamieszkał heheEweli-to poszalałaś trochę na zakupach,wrzuć fotki!A wogóle wczoraj znalazłam w ogródku przebijające się tulipany!
ewelinka12
Czesc dziewczyny,
Po weekendzie na studiach pojechalam wczoraj ze znajomymi na kregle, dwa razy wygralam co najlepsze
, smiali sie ze gram we dwoje. Ale tak sie teraz zastanawiam czy to nie jest niebiezpieczne w ciazy? Gralam tylko najlzejszymi kulami. Czy ktoras z was chodzila w ciazy na kregle?
Po weekendzie na studiach pojechalam wczoraj ze znajomymi na kregle, dwa razy wygralam co najlepsze
AleksandraMaria
Dzień dobry! Dałam radę przeczytać tylko kilka stron, strasznie zajęta byłam przez te kilka dni i pewnie kilka następnych. W wolnych chwilach uciekam od komputera, bo widzę podwójnie ;-) więc robię kocyk dla malucha i szleję w kuchni, do tego wszystkiego jestem przeziębiona.... Współczuje stresów i chorób, zdrówka Wam życzę dziewczyny! Miłego dnia.
ktr
:)
Witam,
Eweli85 - pokaż sukienkę! ja właśnie przez weekend się zastanawiałam nad sukienką z Happy Mum i już wybrałam - tylko na kolor się zdecydować nie mogę
Eweli85 - pokaż sukienkę! ja właśnie przez weekend się zastanawiałam nad sukienką z Happy Mum i już wybrałam - tylko na kolor się zdecydować nie mogę
AleksandraMaria
reklama
K
kasiarj
Gość
Dzień dobry! Słoneczko dziś bardzo sympatycznie świeci. Od razu świat jest piękniejszy
Pobranie krwi zaliczone, wyniki maja byc jutro. Moja córka nadal pozostaję najdzielniejszą dziewczynką świata
więc czeka mnie dziś jeszcze wycieczka po obiecaną lalkę:-) Śmiać mi się chcę, że na tych badaniach i zabawkach fortunę tracimy ostatnio ale co zrobić;-) Proszę trzymać kciuki a ja w takim razie IzaV czekam na 17? Wtedy oficjalny początek wiosny?
Pobranie krwi zaliczone, wyniki maja byc jutro. Moja córka nadal pozostaję najdzielniejszą dziewczynką świata