reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

hejo :-)
witam w południe.. leżę na kanapie, szydełkuję, oglądam tv.. pogoda cudna, a ja w domu na tym l4 muszę siedzieć :baffled: czuję się jak więzień..

Czesc dziewczyny,

Po weekendzie na studiach pojechalam wczoraj ze znajomymi na kregle, dwa razy wygralam co najlepsze :), smiali sie ze gram we dwoje. Ale tak sie teraz zastanawiam czy to nie jest niebiezpieczne w ciazy? Gralam tylko najlzejszymi kulami. Czy ktoras z was chodzila w ciazy na kregle?

ja się bałam w ciąży w kręgle grać...

Dzień dobry!Słoneczko za oknem,myślę że wiosna wreszcie się pojawiła,oby...Z-my też myślimy nad Jan Paweł jak będzie chłopczyk,ale narazie to takie gdybanie,jak się dowiemy kto tam siedzi to będziemy wybierać

Miałam dodać, ale oczywiście zapomniałam:-). U mnie też już wiosnę widać;-), to dzisiaj rano z mojego balkonu Zobacz załącznik 550658

ale masz piękny widok z okna!!!!! pomijam oczywiście ten śnieg :-D

dziewczyny, miałam się Was pytać-bo mam takie głupie, nieprzyjemne uczucie w brzuchu, od jakiegoś czasu... jak głębiej nabiorę powietrza albo chcę kichnąć, mam wrażenie, ze w okolicy pępka pęka mi jakiś mięsień od środka-dosłownie tak to czuję... co to może być????

reklama
IzaV ja dość dużo podróżuję po świecie i jestem fanem Polski;) Doceniam szczególnie to, że w Polsce jak na razie mieszkają głownie Polacy;) jedyne co bym poprawiła to oczywiście drogi i infrastruktura turystyczna.
Madziula samo badanie na cytomegalie to dwa razy 42zł bo się robi przeciwciała IgG i IgM. Ale zbierając całą resztę jakiś wątrobowych enzymów to wychodzi mała fortuna za każdym razem.
Izka87 witaj w domu!
Kamu gratuluję córeczki!

Witam popoludniowo ;-)
u mnie dzisiaj piekna wiosna i takie bloto ze autem nie moglam z podworka wyjechac!!!
AleksandraMaria zdrowka!
Kasiarj Loleczka kciukasy :-D
Kamu gratuluje ;-)

za dwa tygodnie zaczynam zajecia w szkole rodzenia, hura!
bede wtedy w 26 tyg no ale jak sie nowy turnus zaczyna to trzeba skorzystac:-)

milego dnia!

Hejka!
Nadrobiłam bardzo po łebkach i już zupełnie nie pamiętam co komu miałam :baffled:

Ktr - może Szklarska Poręba? Albo jakieś Międzygórze? Pogoda się fajna robi, więc może by się Wam udało po górach pospacerować.
Ja od kilku lat marzę o takiej wycieczce po Dolnym Śląsku z głównymi punktami w Henrykowie (to z pobudek filologicznych - miejsce, gdzie znaleziono pierwsze zdanie napisane po polsku), Kłodzku i Czermnej (kaplica czaszek). No ale to raczej nie z maluchem/maluchami ;-)

bry kochane mamuski:-)

Izka super, ze juz w domku:-D

A ja mam dzis dobry humor:tak: dzwonil malzon z pracy i powiedzial, ze na 100% zaklepal nam pokoj w Hotelu "zusowskim" w Gdansku, wiec 24-28 maja rocznicuje w trojmiescie, juz sie nie mge doczekac, ale sie ciesze:-D

Izavarsovie-haha no to ładnie faktycznie większy patriota itd niż nie jeden polak ;)), ale właśnie może by zmienił.zdanie.co.do.życia tam.w.kwestii zarobkowej itd, PW ci wyslalam mam nadz że doszla bo juz nie ogarniam ;)
doszlo doszło :)
Dlatego tez kombinujemy co by tu zrobić zeby zarabiać po francusku a mieszkać w polandii hehe to byłoby najlepsze wyjście...

co do infrastruktury w PL to cóż... Max był na kilku trasach koncertowych po Polsce także zjechał ja w dłuż i wszerz, jeśli to miałby być jedyny mankament to naprawdę jest do przeżycia... Z reszta jak napisała Kasia, on sie stasznie jara tym ze w Polsce mieszkają tylko Polacy i ze nie dajemy sobie w kaszę dmuchać :D dlatego tez Bretania jest opcją, bo to jedyny region francuski z (ludzmi z) charakterem :)

24-28 maja rocznicuje w trojmiescie, juz sie nie mge doczekac, ale sie ciesze:-D

Ah to Hania będzie miała Roller coaster dopiero vs trzęsienie ziemi :D

reklama
Izka-super że cię wypuścili! Odpoczywaj sobie

Ewcik się nie dziwie że na l4 trochę nudno, ja sama jak siedzę w domu to się czuje bardziej ''sflaczala' nic nie chcaca i biegam w dresie :D haha

Chrobek- no w trójmieście napewno jest co robić! :D

IzaVarsovie- no powiem ci że ja sama o tym myślę jak tu zarabiać w wersji Irlandzkiej a mieszkać w pl :))),

Do góry