reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Kasiarj, gratuluję cioteczko! Jak się czuje siostra? Szybko jej poszło?:-)
Dziękuję, dziękuję:)
Poszło bardzo szybko:) 2h i było po sprawie. Ponieważ była absolutna gotowość szyjki i lekkie rozwarcie zdecydowali się z lekarzem na indukcję. Dostała kroplówkę i rach ciach skurcze i poród. Czuje się bardzo dobrze.

reklama
Dobry wieczór

IzaVarsovie w tym płaszczyku będzie Ci za ciepło.

KasiaJr gratulacje dla siostry.

My korzystaliśmy z pogody, byliśmy na działce z teściem, oprócz tego kupiłam dwa ciuszki dla maluszka, pozwoliłam sobie na jeden w kolorze niebieskim. W sumie dzień można zaliczyć do udanych, pomijając obiad u teściów, moja teściowa to ciężka osoba a dziś miała swoje humorki, od wejścia była niemiła, a jak chcieliśmy pożyczyć na pięć minut ciśnieniomierz to normalnie masakra, popłakałam się z powodu jej słów i zepsuła mi humor na pół dnia. Ja sobie ciśnienie mierze i wyniki mnie zaskakują, poza tym mąż dziś poczuł kopniaczek maluszka, ale miał minę

Hallo, ja mam maksymalnego kompowego lenia ale z tel szybko zaglądam :),

Widze że była rozmowa o pizamkach ;), ja kupiłam koszule fajne do karmienia w promocji na allegro po 15zl szt, więc chyba tanio ;)

Widze że coś ciekawego w lidlu dają ale ja się juz pewnie nie zalapie :(

U mnie dzidzia takie harce wyczynia że szokk puka wierci się itd, tylko nie lubie jak się tam jakoś dziwnie przekreca bo to takie nieprzyjemne, no i najlepsze dziś Tomek trzymal rękę na brzuchu i poczuł kopa:D! :))) w końcu!

Izavarsovie- widzę że masz identyko problem co ja- nie wiem czy to co mam i to w co się dopinam ;) będzie odpowiednie

Kasia- gratuluje siostrze :)!

Kurde nie ciekawie z tymi chorobami i ciazowymi dolegliwosciami - odpoczywajcie i kurujcie się dziewczyny!

Przepraszam że tak ogólnikowo ale na chwilke wpadlam nie nadrobilam wszystkiego coś mam awersję do monitorów ostatnio...hmm

Wróciłam :biggrin2: Ordynator mnie wczoraj wypuścił no ale pogroził palcem i kazał na siebie bardziej uważać.
Szyjka jak byłam rano u lekarki w czwartek była krótka i miękka. W szpitalu o 17 na usg była krótka, ale już twarda :surprised:w piątek rano aż mi moja lekarka przyszła zrobić usg bo nie wierzyła, że aż tak sytuacja się zmieniła. A potem stopniowo sama się zaczęła wydłużać (nie wiem jak ona to zrobiła) i wczoraj mnie wypuścili :-D z czego się ogromnie cieszę :tak: Dzieciaczki juz duże 700 i 750g strasznie ruchliwe i przemieszczające się ciągle rano pierwsze ktg o 5:45 potem ktg o 7:00 pokazuję pielęgniarce w których miejscach mi poprzednia słyszała serducho o 5:45 a one już potrafiły byc dobre parę cm dalej :laugh2:

Witam nowe mamy
a reszty raczej nie dam rady nadrobić ale chyba wszystko w porządku u Was co?

Ostatnia edycja:
Zienia super, że cię puścili. Dzieciaczki pięknie rosną:)
IzaV mam foty dzidzi oczywiście. Może wrzucę później na zamknięty skoro ciekawość jest;)

reklama
Kasiarj, gratulacje dla siostry, fajnie że tak szybko poszło :-)
Zenia, dobrze że szyjka się wydłużyła, oby już więcej takich stresów nie było.
Marzycielka, my wczoraj też byliśmy na działce, rozpoczęliśmy sezon działkowy, jak ta wiosna jest to od razu przyjemniej .
Dziś pewnie też wybierzemy się na działkę.
Teraz sobie siedzę sama, D pojechał na giełdę sprzedać auto , mam nadzieję że mu się uda. Maks szaleje u siebie w pokoju.
Miłego dnia wszystkim życzę.

Do góry