Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

wcisnęłam poł i było do zniesienia;-) tylko łapki mam pokłute ze wszytskich stron. Najlepsze, że pojechalam do mojej przychodni rano 7:30, a tam juz przede mna 8 babek, ktore odwracały wzrok od mojego brzucha, zeby czasem mnie nie przepuscic w kolejce
a jak juz sie dostałam do zabiegowego to pani pielegniarka do mnie ze mi dzisiaj tej glukozy nie zrobi bo juz za pozno bo tylko do 10 maja pobrania a mi drugie by wypadlo o 11!! no i cóz musiałam gnać autem (głodna jak dzik, aż mi Dzidziolina dziure w żołądku wywiercała) do miasta 40 km! i tam zaś znowu kłucie, picie wielkiego kubka ambrozji i siedzenie do 12. jakos dałam radę, ale po tej glukozie jak na haju, myślalalm ze się przewroce

w wersji ze mna pokaże po ślubie :-) a jeszcze zamowilam sobie z allegro taka Elegancka sukienka ciążowa - WIOSNA 2013!!! tu M/L (3148337190) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bo 3 maja ide na impreze strazacka z mężem:-):-):-)
Ja też mam spory brzuszek ale w tramwaju codziennie, cudownie znika
Staje się niewidzialny
Dzisiaj weszłam do tramwaju pierwszymi drzwiami.. i przestałam trzy przystanki, bo jakiś dziadek wysiadał.. młodzi adepci Politechniki byli zbyt zmęczeni by mnie dojrzeć... ale rano jak jechałam do pracy to wsiadła na moje oko "majówka" i jej brzucha do kolan nikt nie widział... już sama się zastanawiałam czy jej nie ustąpić
, ale wysiadła... Ogólnie w sklepach, też nikt nie widzi, nawet z brzucholem na wierzchu...
Jestem, żyję jeszcze /ale co to za życie
/Jagoda, czekam na zdjęcia w tej kiecce
Marzycielka, ja też się zastanawiam, czy nie powiedzieć że nie chcę być przy porodzie hi,hi. Bo przecież po tym może mi się już nigdy sexu z mężem nie zechcieć.... Nie naciskaj, ale powiedz że to ważne dla Ciebie.. Zgadzam się z Kasiąrj, że mogą nas w gorszych sytuacjach kiedyś zobaczyć i co wtedy? Mój był już i chce znowu... ogromnie.. On już nie może się doczekać poznania swojego syna. Zawsze to wspomina, jak zobaczył chłopców poerwszy raz... bezcenne... 

poza myciem wózka i jakimś drobnym praniem nie mam nic sprzątaniowego w planach
na mojego najlepiej działa jak też nie naciskam tylko przestaję się odzywać na ten temat to z reguły sam się namyśli 

ale za to leżeć na leżaku lub hamaku mogę do woli, więc korzystam ;-)