reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpień 2013

Witam Was z deszczowego Poznania
Kamu ogólnie to nie polecam samej parady dla rodziców z dziećmi poniżej 10 lat, było bardzo dużo dzieci i wszystkie płakały podczas przejazdu, pociągi robiły hałas niesamowity.
Wczoraj byliśmy w Wolsztynie. Było dużo ludzi, udało nam się na szczęście bez problemu zaparkować. Sama parada super, parowozy, para, gwizdy, było bardzo głośno. Pogoda nawet w miarę, ale potem spędziliśmy 2 godziny czekając w restauracji na obiad i po tym czasie okazało się, że nadal nie wiedzą kiedy będą podawać, więc zrezygnowaliśmy. Na wieczornym pokazie nie byliśmy bo mi się brzuch stawiał i postanowiłam, że wracamy do Poznania. Maluch coś nie za dużo się od wczoraj ruszał i mam nadzieję, że się nie zaczadził wczoraj. Dzisiaj czeka nas pakowanie i odwiedziny dziadka męża.
Miłego dnia

reklama
Cześć. Ciąg dalszy brzydkiej chłodnej pogody w nocy lało. Synek chory wciąż więc kolejny dzień w domu :(

Loleczka - nie nie pewnie ze nie tylko ze mój mały zrezygnował z drzemek jak miał rok i straciłam rachubę już :-p
A u mojego synka nie ma drzemek w przedszkolu ...

Kasia - no ponoć dopiero w piątek ma być ciepło..

Marzycielka - fajnie ze wypad udany :)

Witam :)

Loleczka - mi dziś syn też dał się wyspać, wstał dopiero o 8:30 :-D

Kasia - to ja planowałam jutro polować w sklepach na sandały ale sobie odpuszczam :-D Nawet wzięłam Jaśkowi w piątek z przedszkola jego sandały, na wszelki wypadek ale chyba się nie przydadzą ;-)

Maciejka - mój ma 3,5 roku i w przedszkolu śpi w dzień, w weekendy zazwyczaj nie ale czasem mu się zdarza. Wczoraj jak padł to po 3 godzinach nie mogłam go dobudzić ;-) I u niego w przedszkolu śpią 3 i 4 latki

domi no widzisz w każdym przedszkolu inaczej. U mnie 3latki czyli maluchy nie śpią już więc starsze tym bardziej. Mój mały i tak by buntował. ..

Bry wieczor :-)

Wczorajsza impreza udana, mimo dosc zimnej pogody grill sie odbyl, a karkoweczka byla pyszna:-) Mąz nawet rano lekko skacowany byl, a tak sie zapieral, ze duzo pic nie bedzie hehehe. Znajomi robia swoje wlasne piwo i ponc dobre wiec poszlo tego piwa duuuuuuuuzo.
A dzisiaj pojechalismy na zakupy do galerii i kupilam sobie fioletowe spodnie i sandaly:-) A jutro prosze o kciukasy, bo o 7:50 mam wizyte u lekarza:-):-):-)

milego wieczoru

Chrobek u nas też się grill udał i karkówka (której zwykle nie jadam) była pyszna.
Marzycialka mojemu synowi taka parada i tak by się podobała, byliśmy na podobnej w Chabówce, to myślałam,że mi dziecko z siebie wyjdzie ;-) z radości
Ale dziś pogoda do kitu, a tak fajnie było w tygodniu.

Chrobek trzymam kciuki.

Kamu to super, że synkowi się podobało :-)

My dziś byliśmy na IP, bo cały dzień jak tylko wstałam twardniał mi brzuch i w końcu się wystraszyłam, na szczęście wszystko ok, szyjka ma 5,25 cm. Z maluchem wszystko ok, serduszko bije 140/m. KTG nie wykazało skurczy macicy. Mam brać Aspargin. Ulżyło mi bardzo i teraz możemy spokojnie jechać na długi weekend

reklama
Ja tak tylko na sek... Dziewczyny, szczegolnie pierworodki...czy myslalyscie o tym ze to stawianie sie macicy, twardnienie etc to może być dzidziol w dziwnej pozycji? Mi czasami sie tak robi ze wszytko twardnieje (szczególnie w moim ostatnim zakupowym szale) troche boli, dochodzi uczucie rozciagania- i wczoraj jak wróciłam po 12h na mieście- tez "stwardnial" mi brzuch... położyłam sie i zaczęłam dotykać delikatnie i po chwili wyraźnie poczułam jak mały sie obraca i to co było takie napięte i twarde, to była raczej jego dupka albo główka wbita w macice..troche go pomeczylam i łaskawie zmienił pozycje - ale mnie przy tym porządnie skopal lol

Do góry