reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

madzik- współczuję, niestety też poznałam ten ból... mi na całe szczęście szybko minęło, ale i tak trzymali mnie tydzień w szpitalu:wściekła/y:

reklama
madzik o rany, trzymaj się kochana!!! no i glukoza też "niezła" :( z Julką też miałaś cukrzycę ciążową? bo nie pamiętam..

Dziewczyny trzymajcie sie bedzie dobrze!!!
Ja tez dzisiaj zle sie czuje...
Wybralam sie autobusem do miasta,wytrzepalo mnie a teraz czuje ze Mala jest strasznie nisko....strasznie sie wierci az mnie wszystko boli. Caly czas mam ucisk na pecherz i czuje jak rusza sie bardzooo niskooo .
Jestem padnieta na maksa....mam nadzieje,ze to minie...

Madzik bidulko, trzymam kciuki bys szybciutko do domku wrocila!
a czym sie dziewczyny ta kolka objawia?

All me u Ciebie tez bedzie dobrze, skoro czujesz sie zle, wybierz sie do swojego lekarza

Madzik przesyłam masę pozytywnych myśli! Ogromnie Ci współczuję - słyszałam, że kolka nerkowa okropnie boli - mam nadzieję, że się dobrze Tobą zaopiekują. Co do cukrów - mnie też mój kiepski wynik trochę dobił - ale najważniejsze, że już się wie, że trzeba uważać. Ściskam mocno!

madziasek- u mnie to był ból w dolnej części brzucha, tak bardziej z boku promieniujący aż na plecy i faktycznie ból niesamowity... niestety z tego co pamiętam mniejszy niż te bóle które miewam teraz tyle że teraz boli mnie góra brzucha:wściekła/y:

witam!
nie mogę ostatnio spać, no budzę się przed 7 jakaś podenerwowana i już nie mogę zasnąć. W Poznaniu pochmurno, chyba będzie padało.
miłego ranka!

reklama
my może za dużo myślisz o wszystkim, spróbuj się jakoś wyciszyć, np przy dobrej książce albo kubku gorącego mleka. Ja jak się nakręcam to leżę i w myślach sobie tłumaczę, że nie ma sensu, że szkodzę maluchowi i robię głębokie wdechy i najczęściej pomaga

Do góry