• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2013

reklama
Dziewczyny trzymajcie sie bedzie dobrze!!!
Ja tez dzisiaj zle sie czuje...
Wybralam sie autobusem do miasta,wytrzepalo mnie a teraz czuje ze Mala jest strasznie nisko....strasznie sie wierci az mnie wszystko boli. Caly czas mam ucisk na pecherz i czuje jak rusza sie bardzooo niskooo .
Jestem padnieta na maksa....mam nadzieje,ze to minie...

Madzik bidulko, trzymam kciuki bys szybciutko do domku wrocila!
a czym sie dziewczyny ta kolka objawia?

All me u Ciebie tez bedzie dobrze, skoro czujesz sie zle, wybierz sie do swojego lekarza

Madzik przesyłam masę pozytywnych myśli! Ogromnie Ci współczuję - słyszałam, że kolka nerkowa okropnie boli - mam nadzieję, że się dobrze Tobą zaopiekują. Co do cukrów - mnie też mój kiepski wynik trochę dobił - ale najważniejsze, że już się wie, że trzeba uważać. Ściskam mocno!

madziasek- u mnie to był ból w dolnej części brzucha, tak bardziej z boku promieniujący aż na plecy i faktycznie ból niesamowity... niestety z tego co pamiętam mniejszy niż te bóle które miewam teraz tyle że teraz boli mnie góra brzucha:wściekła/y:

witam!
nie mogę ostatnio spać, no budzę się przed 7 jakaś podenerwowana i już nie mogę zasnąć. W Poznaniu pochmurno, chyba będzie padało.
miłego ranka!

reklama
my może za dużo myślisz o wszystkim, spróbuj się jakoś wyciszyć, np przy dobrej książce albo kubku gorącego mleka. Ja jak się nakręcam to leżę i w myślach sobie tłumaczę, że nie ma sensu, że szkodzę maluchowi i robię głębokie wdechy i najczęściej pomaga

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry