reklama
All-me
Fanka BB :)
Dziewczyny trzymajcie sie bedzie dobrze!!!
Ja tez dzisiaj zle sie czuje...
Wybralam sie autobusem do miasta,wytrzepalo mnie a teraz czuje ze Mala jest strasznie nisko....strasznie sie wierci az mnie wszystko boli. Caly czas mam ucisk na pecherz i czuje jak rusza sie bardzooo niskooo .
Jestem padnieta na maksa....mam nadzieje,ze to minie...
Ja tez dzisiaj zle sie czuje...
Wybralam sie autobusem do miasta,wytrzepalo mnie a teraz czuje ze Mala jest strasznie nisko....strasznie sie wierci az mnie wszystko boli. Caly czas mam ucisk na pecherz i czuje jak rusza sie bardzooo niskooo .
Jestem padnieta na maksa....mam nadzieje,ze to minie...
Lewan
Madzik przesyłam masę pozytywnych myśli! Ogromnie Ci współczuję - słyszałam, że kolka nerkowa okropnie boli - mam nadzieję, że się dobrze Tobą zaopiekują. Co do cukrów - mnie też mój kiepski wynik trochę dobił - ale najważniejsze, że już się wie, że trzeba uważać. Ściskam mocno!
marzycielka81
Madzik trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia. Mam nadzieję, że szybko minie.
All-me połóż się i odpocznij, będzie dobrze.
All-me połóż się i odpocznij, będzie dobrze.
pandora83
madziasek- u mnie to był ból w dolnej części brzucha, tak bardziej z boku promieniujący aż na plecy i faktycznie ból niesamowity... niestety z tego co pamiętam mniejszy niż te bóle które miewam teraz tyle że teraz boli mnie góra brzucha

reklama
marzycielka81
my może za dużo myślisz o wszystkim, spróbuj się jakoś wyciszyć, np przy dobrej książce albo kubku gorącego mleka. Ja jak się nakręcam to leżę i w myślach sobie tłumaczę, że nie ma sensu, że szkodzę maluchowi i robię głębokie wdechy i najczęściej pomaga