reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Czesc ;-)

pozno wczoraj wrocilismy, padnieta bylam a nogi malo co mi nie odpadly od obcasow haha ale komunia udana no i pogoda dopisala
dopiero w nocy burze poprzylazily i spac nie daly buuuuu

Franekkimono kciuki za badania :-D
Maciejka bidulko koniecznie daj znac po badaniach!

Milego dnia ;-)

reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie.Badanie robiłam u nas bo prowadzimy z mężem swoje laboratorium ale to badanie robi nam diagnostyka więc dziś nie będzie bo trzeba je wysłać jutro będzie wynik albo w środę...muszę być dobrej myśli maluśki nasz już jest spory więc mam nadzieję ze jeśli nawet zachoruje to mały będzie zdrowy....jednak humoru nadal brak.

Maciejkaa - trzymaj się !!

Franek - trzymam kciuki za wyniki!

Ja w sobotę byłam na IP - brzuch od piątku popołudniu jak skała był prawie non stop. Całe szczęście , że z Maleństwem wszystko dobrze, choć położna na poczatku nie mogła znaleźć małego żeby sprawdzić tętno. Ale udało się. Dla mnie zalecenia nospa i magnez :) Nie przemęczać się, nie podróżować i nie sexić. Ciśnienie niskie - 104/65 . Mogę pić kawkę :)

Agata - jaki parowar kupiłaś? Ja też teraz pilnuję zdrowej diety i chyba przed porodem zakupię parowar. Myślę nad tym:Tefal VC 1350 MiniCompact Metal - Sklep internetowy Agito.pl

Nadal leżę sama daleko od domu i umieram. Na dodatek głoduje bo mało dają jedzenia :(

Franekkimono - ze mną leży dziewczyna która podejrzewa ze mogła się zarazić różyczką od swojej mamy i jej robią badania i obserwują.

Eweli - dbaj o siebie. u mnie to zawsze zatrzymują w szpitalu jak się przyjedzie z jakimś problemem..

A jak tam Madzik u Ciebie ?

oj dziewczyny- mam nadzieję że to nie początek czarnej, szpitalnej serii!!! trzymajcie się wszystkie!!!
Ja drżę o moją szyjkę- w czwartek wizyta a mnie ostatnio coś kłuje bardzo nisko- mały chyba tam gmera rączkami..
Franek- i ja trzymam kciuki!! wiem co czujesz bo sama przeżywałam to w lutym- tyle że u mnie to była ospa, skończyło się na strachu, mam nadzieję że i u Ciebie tak będzie!!!!
Madziasek- super że impreza udana!!

witajcie dziewczynki!
taki okres chyba, że zaczynamy bardziej martwić się o zdrowie naszych dzieciaczków. Moja lekarka mówi, że do 33 tygodnia trzeba wytrzymać, więc kazdy uplywający tydzien to błogosławieństwo. Gorąo wierzę w to, że dotrzymamy do 40 tygodnia, czego wszystkim nam życzę. Pozdrawiam z pochmurnego Poznania.

Eweli dobrze, że z maluszkiem wszystko w porządku.

Maciejkaa trzymam mocno kciuki.

Ja padnięta jestem, byłam dziś u siostry bo miała mieć poprawioną sesję fotograficzną, ja byłam kierowcą i pół godziny błądziłam bo nie mogłam przez remonty w Poznaniu trafić na tę ulicę...masakra, z sesji wyszły nici, bo siostra nie dała znać, że się spóźnimy, babka nie czekała, nawet mi się nie chce o tym pisać. W każdym razie w biedronce promocja kupiłam kocyk i ręczniczek dla maluszka :-)

reklama
dziewczyny ja już w domu jestem od soboty na szczęście-bylam dzisiaj u mojego ginekologa po skierowanie do poradni diabetologicznej a poki co wprowadziłam diete cukrzycowa

Maciejka-trzymaj się tam i dawaj znac co u Ciebie!!!

Do góry