reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
My weekend spędziliśmy u moich rodziców, szkoda tylko, że cały czas deszcz padał.
My2013 u mnie skurcze tak jak pisze Madziasek, brzuch mi na chwilę twardnieje i odpuszcza.
Maciejkaa kochana trzymam mocno kciuki za Ciebie.
Ja się wzięłam za poszukiwanie używanych ciuszków na allegro, po czym stwierdziłam, że nie wiem jakie kupić, więc skorzystałam z rady siostry i do końca maja chce już skompletować ubraniową wyprawkę.
My2013 u mnie skurcze tak jak pisze Madziasek, brzuch mi na chwilę twardnieje i odpuszcza.
Maciejkaa kochana trzymam mocno kciuki za Ciebie.
Ja się wzięłam za poszukiwanie używanych ciuszków na allegro, po czym stwierdziłam, że nie wiem jakie kupić, więc skorzystałam z rady siostry i do końca maja chce już skompletować ubraniową wyprawkę.
franekkimono
Maciejka trzymaj się mocno!Dziewczyny jestem załamana,zadzwonił dziś wujek który był u nas tydzień temu z rodzinką powiadomić nas że jego syn od piątku ma różyczkę.Ja niby byłam szczepiona ale szczepienie ważne jest przez 10 lat a minęło już 13.Dzwoniłam do lekarza,powiedział że teraz nie da się nic zrobić,trzeba czekać jedynie mogę oznaczyć poziom przeciwciał.Jeśli zachoruję jest ryzyko wystąpienia wad...Płakać mi się chce bo nic nie mogę zrobić.
Agata_K
Franiu, może idź na badanie ad przeciwciał - jeśli je masz, to Cię to uspokoi. Współczuję Ci, ale postaraj się zachować spokój, przynajmniej na ile to możliwe.
franekkimono
Jutro idę robić przeciwciała ale na nie i tak trzeba kilka dni czekać.Pociesza mnie to ze na tym etapie ciąży jest już dużo mniejsze ryzyko.Ale co z tego ze to wiem i tak się będę martwić.
Lewan
Jutro idę robić przeciwciała ale na nie i tak trzeba kilka dni czekać.Pociesza mnie to ze na tym etapie ciąży jest już dużo mniejsze ryzyko.Ale co z tego ze to wiem i tak się będę martwić.
Całe szczęście, że faktycznie ciąża już zaawansowana
K
kasiarj
Gość
Franek nie martw się na zapas tylko poczekaj na wyniki. Poza tym nie jest powiedziane, że nawet jak nie masz przeciwciał to się zaraziłaś. Ja przecież niedawno się strachu najadłam z tą cytomegalią a wszystko się rozeszło po kościach. Będzie dobrze:-)Jutro idę robić przeciwciała ale na nie i tak trzeba kilka dni czekać.Pociesza mnie to ze na tym etapie ciąży jest już dużo mniejsze ryzyko.Ale co z tego ze to wiem i tak się będę martwić.
zaczarowana79
3*mama :-)
Franek, a może jakoś uprosić babki w laboratorium, albo faktycznie zrobić w Diagnostyce, ja też tam mam tego samego dnia wyniki.Myślę jednak że masz jeszcze przeciwciała. Trzymaj się.Jutro idę robić przeciwciała ale na nie i tak trzeba kilka dni czekać.Pociesza mnie to ze na tym etapie ciąży jest już dużo mniejsze ryzyko.Ale co z tego ze to wiem i tak się będę martwić.
Ostatnia edycja:
reklama
marzycielka81
Franek nie martw się, może przeciwciała jeszcze chronią Cię przed różyczką. Dobrze, że robisz dziś badania, trzymam mocno za Ciebie kciuki