reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
Taka.J kolega mojego męża ma takie dobre powiedzenie odnośnie ciąży, że lepiej pojechać 5 razy za dużo niż raz za mało. Może zadzwoń do gościa i zapytaj się kiedy wyśle.
Basia89 w ostatnim miesiącu chyba chodzi się na wizytę co 2 tygodnie a po terminie chyba co kilka dni. Basia ile powyżej 120? To chyba bardzo wysoki puls ja mam od 95-105. Basia co do porodówki może nie będzie tak źle moja siostra to mówiła, że jak zaczęła rodzić to ją taki spokój ogarnął.
Quincy a ja mam na odwrót prawie wszystko kupiłam przez Internet, jak na razie nie miałam żadnych problemów z kurierami.
Basia89 w ostatnim miesiącu chyba chodzi się na wizytę co 2 tygodnie a po terminie chyba co kilka dni. Basia ile powyżej 120? To chyba bardzo wysoki puls ja mam od 95-105. Basia co do porodówki może nie będzie tak źle moja siostra to mówiła, że jak zaczęła rodzić to ją taki spokój ogarnął.
Quincy a ja mam na odwrót prawie wszystko kupiłam przez Internet, jak na razie nie miałam żadnych problemów z kurierami.
marzycielka81 - w takim razie masz ogromnego farta, bo ja sie kilka razy boleśnie dla portfela naciełam na nieuczciwych sprzedających (zarówno na allegro jak i tablica.pl) i teraz jak cokolwiek muszę zamówić to tylko za pobraniem.
taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Marzycielka jak do jutra do 10-11 nie wyśle to zadzwonię i zapytam czy mi to przed porodem jeszcze zamierza wysłać, bo kasa od tygodnia na jego koncie leży a paczki ani widu ani słychu.
Chyba mały u mnie leży już główką w dół, tak coś czuję. Tydzień temu na wizycie był jeszcze dupką w dół ale myślę, że się tam coś pozmieniało i dopiero za 3 tygodnie mam się dowiedzieć
Chyba mały u mnie leży już główką w dół, tak coś czuję. Tydzień temu na wizycie był jeszcze dupką w dół ale myślę, że się tam coś pozmieniało i dopiero za 3 tygodnie mam się dowiedzieć
Taka j. To dziwne Twoja mama ma podejscie. Moja siostra z mezem a zaraz z dwojka dzieciaczkow mieszkaja razem z mama w domku i nie wyobraza sobie by nie interesowac sie wnukami. Moja najmlodsza tez z dwojka mieszka 200 metrow od niej i dzieciaczki oraz babcia sie wzajemnie odwiedzaja, a nawet mama nie moze przejsc niezauwazona szczegolnie przez Michasie, ktora strasznie jest za babcia. Zawsze mi sie podobalo jak Misia idac do babci juz od furtki krzyczy Baba!!!
Ostatnia edycja:
Moja mała już od miesiaca glowka w dol jest i radośnie skopuje mnie po żebrach
MadziaSek - tylko zazdrościć tak wspaniałych rodzinnych kontaktów. Niestety nie zawsze i nie u każdego jest tak wspaniale. Ja bez wsparcia rodziny na pewno nie dałabym rady. Podziwiam taka.j ze ona mimo bardzo kiepskiego kontaktu z mamą dała rade
Choć wiadomo, że bywają dużo gorsze sytuacje, to jednak brak wsparcia ze strony matki, zwłaszcza w czasie ciąży jest dość bolesnym przeżyciem.

MadziaSek - tylko zazdrościć tak wspaniałych rodzinnych kontaktów. Niestety nie zawsze i nie u każdego jest tak wspaniale. Ja bez wsparcia rodziny na pewno nie dałabym rady. Podziwiam taka.j ze ona mimo bardzo kiepskiego kontaktu z mamą dała rade
reklama