Helol dziewczyny
Hm widzę że trońke negatywnie po niektorych postach..
A swoja.droga to czemu dużo dziewczyn ucieklo na wątek zamkniety?! Przez te negatywnosc czy jak?
Jagoda- super "pełny" suwaczek!

)Czas lecii- to dobrze pamietam ze będziesz miala cc?
Agata k- haha dobry poscik skrobnelas nic dodać nic ująć
Żabila- jpowodzenia w prasowaniu też tak to lubie że szokkk....

- moje to odwlekam juz chyba z tydzień haha,
Madziasek- niezly wynik 110 w pepku, ja to aż się boję mierzyć

), a z sapaniem przy przewracaniu z boku na bok mam tak samo, juz ciężko tak się kulac hihi
Doriq- fajnie masz urlopik, dobrze że na wiz ok i w razie wu założyli ci pessar - mnie to tu drazni za granica że mądrzą się najwiejcej a szyjki nie badaja ... Wrr oszczędzaj się teraz
All-me- to normalne że cisnie na pęcherz teraz będziemy latać 20-razy dziennie z tego powodu do wc, ale to nic niepokojacego, tylko jak masz spięcia brzucha albo ból okresowy to weź nospe, lub magnez sam i odpocznij chwilę
Basia- ty tak samo jak ja korzystasz z lozeczka i ciszy haha trzeba sie wyspac za wszystkie czasy

))
Saguaro- to normalne że boli brzuch przy przekrecaniu w końcu dodatkowa waga plus zgnoecione narzady, jak ty się ukladasz to dziecko też zmienia pozycje i się probuje ułożyć

, mój mały np.mną.juz rzadzi haha na lewym boku spać mi nie da bo tak się pręży wtedybi wbija w żebra se nie.mogę.. Tylko prawym jak coś a.najlepiej to by chciał.żebym była na plecach bo wtedy normalnie aniolek z niego tylko że ta waga jego juz mi zaczyna ciążyć

, przykro mi że mąż nie pomyślał żeby się zapytać jak tam wizyta i że nie miał humoru i ci się oberwalo :/, no cóż ja jestem zdania że faceci doslownie nie myślą i najlepiej to pokazać wszystko palcem hehe

),
No właśnie ciekawe co u quincy juz dawno nic nie pisała może przygotowania pełną para i nie ma czasu

)
My- dobrze że cię wybadali wzdłuż i w szerz

! I że jest z wami ok- a kiedy cię wypuszczaja??
A ja teraz się lenie, upieklam chlebek i wyszedł super- nie wiem czemu zawsze jak mi nie zależy.to wychodzi mi wszystko idealnie a jak się staram np. bo jakas okazja i pieke czy coś to czesto nie do końca mi to wychodzi

hah, teraz laduje baterie bo siostra z córka 2,5 roku do mnie przyjezdza na 2 tyg! Więc ojj będZie co robić

), przywozi mi mnóstwo rzeczy włącznie z wózkiem, lezaczkiem + multum ciuchow i kosmetykow więc nastepne prania będą, no i z tych wiekszych rzeczy tylko lozeczko muszę kupić i juz wsio jak to się mowi

)))
IzaVarsovie- relaxxxxx kobieto

, bez nerwów, sa ludzie którzy po prostu się za bardzo przejmuja wszystkim, byle cisnieciem...ale nie trzeba tak od razu reagować bo generalnie wtedy się psuje tu atmosfera
Jagoda- też się nie "denerwuj"

)
Milego dnia mamusie

)