Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dlaczego - jesli chcesz mozemy zrobić głosowanie... Zobaczymy ile osób chce żebyś sie tu udzielała- na twoje nieszczęście podpadlas juz na forum invitro i obrażając quincy i inne maloletńie mamy- to co na mój temat myślisz mało kogo obchodzi..z reszta zauważ ze przez większość jesteś juz totalnie ignorowania- widziałam ze piszesz na innych wątkach- ale dopóki twoje wypowiedzi pozostają "poprawne" nie mam po co sie czepiać.IzaVarsovie piszesz: "Nie będę komentować twoich postów. Poczekam tylko az znow ci sie noga podwinie i chlapniesz jezorem troche za duzo zeby można było cię zbanowac ^^ a tak licz sie z tym że będę kasowala KAŻDEGO twojego posta"....
Ja za to skomentuję tego posta. Otóż rozumiem, że podejmujesz decyzję za wszystkich udzielających się i czytających to forum? Dziwna decyzja, tym bardziej, że sama twierdzisz, że właściwie to będziesz udzielać się tylko na zamkniętym.
Co do "podwijania się nogi" - ja wiem, co piszę, a nie "chlapię jęzorem".
Uzurpujesz sobie prawo do usuwania postów, które z tego czy innego względu Ci się nie podobają - nawet mimo to, że nie dotyczą w ogóle Ciebie. Zwróć uwagę na to, ile razy na tym forum już strofowałaś kogoś za wypowiedzi - ta ostatnia wypowiedź do All-me nie była Twoją pierwszą w tym stylu. Już wcześniej zdarzyło Ci się udzielać komuś uwag, kiedy nie odpowiadało Ci, jaki ten ktoś ma problem etc.
Rozumiem, że Ty masz prawo wyrażać na otwartym forum swoje zdanie na temat tego, co i kto pisze, natomiast inni już nie bardzo? Chyba że Tobie to odpowiada?
Wiesz, kilka moich postów znajduje się też np. w wątku o porodzie albo o wyprawce, polecam Ci przeczytać, bo widzę, że chyba Ciebie moje wypowiedzi jednak najbardziej interesująNo, i może na tamtych wątkach też masz moc ich usunięcia, żeby poczuć się lepiej.
Pozdrawiam!
"Internet serious business"...![]()

chyba odloze to na jutro...