reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

MUCHA, pipo odzywaj się trochę!!!!!!!!!!!!

A Ty co, tęsknisz ?:-D

Nadrabiałam Was, i wszystko zapomniałam.

Ale chyba się wycofam, bo nie mam dobrego humoru.
1. Mam wrażenie, że mi zaraz dziecko wypadnie, tak mnie zaczęło wszystko napieprzać że mam dosyć.
2. Mam tak twardy brzuch, że żadnych ruchów nie czuję, a jedynie że mi chyba skóra pęknie.
3. Prawdopodobnie nie otworzą kierunku studiów na który się dostałam. Na inny nie chcę i mam problem (jedyna uczelnia z tym kierunkiem w Poznaniu).
4. Lila mi zachorowała i ciągle odciągam jej babole czego nienawidzę.

reklama
szuszu, bedziemy w weekend, nie opuscimy cie :-) Nie stresuj sie, bo faktycznie to cisnienie nieciekawe. Ja mam podobne obawy i juz swiruje w tej ciazy! Martwie sie o malego, czy bedzie zdrowy, obserwuje ruchy, ciagle mi cos cieknie i tak powoli dostaje szalu. Juz bym chciala, zeby byl ze mna. Ty przynajmniej wiesz, ze w przyszlym tygodniu bedziesz miala malca przy sobie.

Mi brzuch nie opadl, chociaz tak mi sie przez moment wydawalo. Dzisiaj dostalam pierwsze bole ale takie okresowe, zadnych skurczy... Zaraz ide na wizyte u poloznej a potem planuje wracac na piechote i to bedzie taki godzinny spacerek. Moze mlody sie ruszy ku dolowi!

Mal-Gosia no nie wszystkim brzuch w dół ...jeśli u mnie corcia głowa w gore to jej sie kierunki pomyliły i chce mi gardlem wyjść ....hahaha.mierze sobie obwód i sprawdzam czy mniejszy bo pisalyscie ze jak opada to obwód maleje.
Mucha-tez niecierpie gilow ,kupy to dla mnie pikus ale własnie nie wiem jak sobie poradzę z babolami bo to dla mnie okropne.wszyscy mi mówią ze przy własnym dziecku to mi przejdzie ale nie sadze.a jeszcze mąż sie uparł na nowoczesna durna gruszke gdzie sie wciąga ustami gilony....hahaha(tam taki filtr jest ale mimo wszystko) na sama myśl mnie cofa.sam będzie se ja używał

Dali, też mam fridę i uważam, że to podstawa do odciągania baboli. Mnie to nie obrzydza (pewnie bo własne dziecko), ale muszę ciągnąć tak mocno, że oczy mi wychodzą na wierzch, czoło zalewa się potem, do tego muszę 'usiąść' Li na nogach, bo mi zwiewa, 'ściskać' jej głowę, bo nią kręci, i zaciskać zęby jak mnie szczypie po rękach, żebym fridę od niej wzięła :-D A potem 10 minut uspokajać jak się popłacze, od płaczu pojawiają się nowe babole, i mam ochotę się zabić :-D.

Szuszu, a gdzie Twoje cycki ?:-D

Mucha, cycki będą ale muszę poprosić o zrobienie zdjęcia mojego marnotrawnego partnera, daj nam trochę czasu;-)
Malgo, mi też coś cieknie i wiem że to wody się sączą, ale lekarze to olewają także cieszę że CC w poniedziałek, bo mały już dużo mniej się rusza....

Witam kochane ja tylko na chwile poki maly lezy nie mam czasu caly czas na cycu jest mega za wami teskinilam na pewno sie odezwe sciskam!!!!:*

agu_la gratulacje!!!:))

mi też brzuch nie opadł ani troszkę, ale moja Mama mowila, ze jej w ogole nie opadł, także róznie to bywa :p

wrocilam od dentysty :) na razie mam znieczulone pol ryja, ale mam nadzieje, ze dzisiejsza noc juz przespie i ze bede mogla wkoncu zaciskac zeby :p

reklama
Saga
509.gif
!

Do góry