Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, w pierwszy dzień myślałam że mi krzyże pękną.Czy Was też w planku bolą plecy? Bo mnie strasznie, mimo napiętego na maksa brzucha (brzuch oczywiście też boli)
czyli nie tylko mnie... Maz ze mną robi i mówi, że muszę bardziej brzuch spinać, żeby trzymał ciało i wtedy nie powinny plecy bolec, ale ja serio spinam, aż mi się rzygać dzisiaj chciało po 70 sekundach, ale to nie pomagaTak, w pierwszy dzień myślałam że mi krzyże pękną.
a robisz 70 sekund bez przerwy czy seriami?czyli nie tylko mnie... Maz ze mną robi i mówi, że muszę bardziej brzuch spinać, żeby trzymał ciało i wtedy nie powinny plecy bolec, ale ja serio spinam, aż mi się rzygać dzisiaj chciało po 70 sekundach, ale to nie pomaga
Bez przerwy, dzisiaj 85 sekunda robisz 70 sekund bez przerwy czy seriami?
to stawiam, że mmo, że zdaje Ci się, że trzymnasz brzuch to on puszcza, bo dla niego to zbyt duży wysiłek i po jakimś czasie masz złą pozycję.Bez przerwy, dzisiaj 85 sekund
Ja mam z tym problem i co chwilę muszę poprawiać spięcie. Dziś było mi bardzo ciężko więc na dwa razy podzieliłam, dosłownie chwilka przerwy i tak chyba będę robić.czyli nie tylko mnie... Maz ze mną robi i mówi, że muszę bardziej brzuch spinać, żeby trzymał ciało i wtedy nie powinny plecy bolec, ale ja serio spinam, aż mi się rzygać dzisiaj chciało po 70 sekundach, ale to nie pomaga
To sobie sama zrobiszDzisiaj wracając z mężem widzieliśmy jak para o zachodzie słońca ma sesję ciążowa. Więc ruszyłam temat czy mój by chciał taka sesję kiedyś tam ale niestety nie, dla niego to bez sensuja to marze o takiej sesji