Brownie1992
Moderator
Witaj staro gwardio z powrotemDziewczyny, wiem ze koniec miesiąca ale w zeszłym cyklu wrócił mi okres, a dziś i wczoraj z mężem nas poniosło i…
Mogę tu u was przycupnąć?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj staro gwardio z powrotemDziewczyny, wiem ze koniec miesiąca ale w zeszłym cyklu wrócił mi okres, a dziś i wczoraj z mężem nas poniosło i…
Chyba zacznę 29.08 ale może być i 31.08ooo, jasnewpisać Cię na 31.08?
Halo halo, co to za czepianie się ludzi na diecie?
Nikt się nie czepia. Pełen szacun !
Ja byłam w 8 tygodniu ciąży, jak się dowiedziałam o pai homo - u dopiero wtedy wdrożono mi heparynę. Pierwsza ciąża była biochemiczna.Widzisz, a przy moich mutacjach udało mi się pierwsze dziecko urodzić bez leków, tylko teraz pojawił się problem![]()
My to rozkminialysmy z koleżanka na patologii ciąży. Ona brała acard i heparynę, ja tylko heparynę. Nie pamietam tylko czy miała hetero czy homo.Też mnie nurtują te różnice w podejściach, próbuje je zrozumieć, ale chyba się nie da tego pojąć
Mam tak od dłuższego czasu i teraz gdy pokusimy się o takie jedzenie, to jest "moje lepsze"chociaż ostatnio odkryliśmy pizzerię z dobrą pizzą
![]()
Po prostu Bolilol chce nabić stron i prowokuje mnie do gównoburzyWłaśnie miałam pisać sprostowanie - że podzieliłam się tym co my robimy, nikogo nie namawiam i nie zamierzam wprowadzać terroru dietowego ze swojej stronyzłapaliśmy po prostu fit bakcyla.
A z tym soleniem posiłków to chodzi o dosalanie potraw - spokojnie, makaron, ziemniaki i rosół normalnie sole. Po prostu mój mąż miał tendencje to zalewania (szczególnie zup i sosów) potężna dawka maggie, gdzie na pierwszym miejscu jest sól.
No i umówmy się, że każdy z nas ma pewne predyspozycje genetyczne, rodzinne do pewnych jednostek chorobowych. I traktujemy to też jako prewencję.![]()
co ja poradzę: ani ciąż, ani gównoburz, same nudy, jakiś trzonowy ten sierpieńPo prostu Bolilol chce nabić stron i prowokuje mnie do gównoburzy![]()
Trzonowy to dobre określenieco ja poradzę: ani ciąż, ani gównoburz, same nudy, jakiś trzonowy ten sierpień![]()
no właśnie nie wiem, zaraz tu ktoś zostanie zlinczowanyHalo halo, co to za czepianie się ludzi na diecie?
Hej, trzymam kciukiDziewczyny, wiem ze koniec miesiąca ale w zeszłym cyklu wrócił mi okres, a dziś i wczoraj z mężem nas poniosło i…