Kosinka94
Moderator
Mi jak zostaje ugotowany makaron, to na kolację podpiekam go na maśle na chrupkoTylko ja żrem, a Ty nie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi jak zostaje ugotowany makaron, to na kolację podpiekam go na maśle na chrupkoTylko ja żrem, a Ty nie![]()
Nigdy tak nie jadłam, ale brzmi nieźle.Mi jak zostaje ugotowany makaron, to na kolację podpiekam go na maśle na chrupko![]()
Mi nie zostaje .... xDMi jak zostaje ugotowany makaron, to na kolację podpiekam go na maśle na chrupko![]()
Jeżeli gin kazał Ci brać luteinę od 14dc i Ty chcesz się mimo wszystko tego lekarza posłuchać, to idź w 14dc i przed wzięciem luteiny i zweryfikuj, czy jest już po owulacjiCiekawe co mi ta moja położna powienie wiem czy mnie zapisze tak dwa razy w krótkim odstępie czasu
![]()
mi też nieMi nie zostaje .... xD
Oni skubani zaglądają w te poprzednie wizyty, nawet jak się do innego lekarza pójdzieOj tam kto się skapnie![]()
A ile na raz gotujesz? Bo ja zawsze całe opakowanieMi nie zostaje .... xD
mi też nie![]()
a po co gotować mniej?A ile na raz gotujesz? Bo ja zawsze całe opakowanie![]()
Idz w zaparte, że ciągle Cię cos boli. Przynajmniej będziesz miała powód do częstszego usg xdOni skubani zaglądają w te poprzednie wizyty, nawet jak się do innego lekarza pójdzie![]()