reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Ja nastawiam sie pozytywnie aczkolwiek zdaje sobie sprawe ze bedzie bolec ale no tak jest i juz. Musze to wytrzymac i juz.

Pupui superwomen zwolnij kochana bo sie wykonczysz. Z ta noga tez uwazaj i tak jak Kasietta pisala skrecenie gorsze od zlamania.
Ja po skreceniu mialam zakaz chodzenia przez 5 tyg a potem jeszczd rehabilitacja takze to wazne zeby sie tam wszystko ladnie zroslo i zagoilo. Zdrowka zyczeeeee

Anney jak Twoje wyniki wyszly?

Kruszka a na jakim meczu byliscie?

Kasietta jak nazywa sie Twoja polozna ze szkoly rodzenia i czy jest fajna? Pytam bo nasza nas poinformowala ze juz nie bedzie pracowac i ma przyjsc jakas inna polozna chyba Jola albo Ania.

Mowicie dziewczyny ze sie uzaleznilyscie od porodow hahaha fajnie w sumie bo i odrazu podejscid inne Ja bym chciala rodzenstwo dla Michasia ale moj M powiedzial ze juz nie bedzie wiecej bo ja ciagle jecze ze to glowa boli to ciezko to cos tam i ze widocznie mi nie sluzy no glupek jeden i tyle. No takie uroki ciazy mowie a on no jak tak cierpie to juz wiecej nie bedzie dzieci. Jak nie to nie zaadoptuje sobie i tyle :-)

Lucalew siatkarska liga światowa Polska-Rosja. Znowu wygraliśmy.

Pupui zwolnij!

Pisałam Wam, że w dzień Matki urodziła moja koleżanka, pierwsze dziecko. W szpitalu była o 1, a o 3.33 młody był już na świecie! Ekspresowy poród. Ja się trochę boję bo będę próbować vbac. 15 czerwca dzwonię położnej i umawiamy się na spotkanie.

Lucalew taak bo faceci mysla ze dla nas ciaza to tylko rosbacy brzuch i ruszajacy bobas w srodku... i mwiac Tobie ze wiecej dzieci nie to bardzi samolubnie mysli :p przeciez to ty sie meczysz i niech pozowpi Tobie zadecydowac czy chcesz to przejsc jeszcze raz. No i nie powiedziane ze w drugiej ciszy tez bedziesz sie tak czula.
Prawda jest taka ze lepiej zeby dzieci mialy brata lub siostre ;)
Mysle jednak ze zdazy zmienic decyzje ;) moj m nie chcial slyszec o 3 a na 4 sqm mnie namawial haha.

Kruszka a co to jest vbac?
Kolezsnka miala faktycznie porod ekspresowy;)
Ja z Viki w szpiralu bylam o 3 (2.30 obudzil mnie skurcz juz co 2 minuty byly hehe) a 3.35 sie urodzil.
Z Emil dluzej bo wody odeszczy 25 g przed narodzinami.. ale obstawiali ze urodze dnia nastepnego i kazali mi isc spac...a kilka minut pozniej emis sie juz urodzil..prawie w windzie hehe . Na szybko mnie na porodiwke wiezli i sciagali spodnie i majty hak parlam haha..

Lucalew, mieliśmy tą samą położną. W każdej firmie jednak są jakieś syfy. Ma przyjść jakaś pani Iza (wydaje mi się, że moja kumpela, co mi poleciła tę szkołę z nią miała). Co gorsza fizjoterapeutka od ćwiczeń też odchodzi, więc już w ogóle masakra. Aż się boję przyszłego tygodnia z zajęciami :)

reklama
Bunia to zadzwoń do szpitala o wypytaj o wszystko. Ja tak zrobiłam.

Papui tylko nie przesadź. No i wdychanie farb i innej chemii teraz nie wskazane. Chłopa do roboty zapędź [emoji6]

U mnie jeśli chodzi o hormony to też ani ja ani mąż nie możemy narzekać. Tak samo jak Lilija czasem popłaczę bo mam doła, ale raczej nie szukam zwady i nie awanturuję się. Uff...[emoji5]️

A ja chyba jakaś dziwna jestem bo mimo że to moja pierwsza ciąża to jakoś nie czuję większego lęku przed porodem. Mam podejście będzie jak będzie. Też nie należę do osób które martwią się na zapas o to czy z dzieckiem wszystko dobrze itp.

A dziś prawie jechaliśmy do szpitala bo Junior od wczoraj wieczorem się nie ruszał. Zawsze jak zasypiam i się budzę to tańczy a tu ani wczoraj wieczorem ani dziś rano. Dałam mu 1,5 h na pobudkę, zjadłam śniadanie i czekolady trochę na deser i go szturcjałam aż oddał! [emoji5]️ Wydaje i się że leży pleckami do brzucha i dlatego nie czułam. Szczególnie że wieczorem mi było niedobrze czyli prawdopodobnie kopał mnie po żołądku.

My dziś prawdopodobnie kupimy farbę i tapetę do naszej i Juniora sypialni, ale nie za bardzo mąż ma wolny weekend żeby pomalować. A to szkolenie, a to ślub itd.
Dziś idę na panieński, ale nie mam pomysłu co z włosami zrobić...
Wczoraj oglądałam strony z rzeczami które planuję kupić i mam w zakładkach w kompie i okazało się że łóżeczko które wybrałam chyba ze 3 miesiące temu podrożało! No wściekłam się okrutnie! Mam na szczęście alternatywę, ale i tak się wpieniłam.
Miłego weekendu [emoji8]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry