reklama

Sierpniowe mamy 2015

Mnie tez odpręża 'bycie' z wami :)

Nie wypowiem sie na temat konfliktów odnośnie dzieci, bo to pół mojego życia z byłym mężem ;) a nie chce sie dziś denerwować ;)
Lunerka, ty mądra babka jesteś .

reklama
Lunera a no wlasnie niektórzy zamiast pomagać i wytłumaczyć robią tak jak piszesz.. "Nie" bo "nie wolno", bo "nie powinnaś" i bla bla bla takie gadanie bez konkretnych argumentów dlaczego i czemu tak mnie po prostu denerwuje bo to do mnie nie dociera i jak to ma mi pomoc? Skoro zamiast rozmowy i szkolenia sa jakieś tempe książkowe przykłady, zero praktyki i rozwiązań życiowych itp.. Takie podejście so za przeproszeniem w tyłek sobie mogą wrzucić.. Ale niestety tak jest ze jak sama nie doczytasz i sie nie dowiesz to będziesz trwać w niewiedzy.. W razie pytań na pewno ja czy Lucalew czy kto tam jeszcze pomożemy :)

Lucere to byl zart z tym zodiakiem, co do jego zmieniania i tego ze sama sobie robie krzywde to gfybym chciala go zmieniac to juz dawno nie bylibysmy ze soba. Rozmow tez wiele toczylam ale on je zwykle ignoruje, wiec pisalam to jako osoba ktora juz sie poddala haha. Licze tylko na to ze jak mloda sie urodzi to sie troche zmieni

DZIEWCZYNY WAZNE INFO!!!!
Dostalam wiadomość od Olki, jednej z dziewczynek odeszly wody i dziś będzie miała cesarkę!! Ola odezwie się jak dojdzie do siebie i będzie miała lepszy internet. TRZYMAMY KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczynki sa silne, na pewno wszystko będzie dobrze!

Ola sobie chyba wywrozyla ten 32 tydzień :-) Przyczyny na razie nie znaja ponieważ wszystkie wyniki sa super. Do obiadu będzie po wszystkim, Ola napisze do nas jak będzie w stanie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry