bunia15
Fanka BB :)
Akuku jak my znajdujemy czas na forum tak one na fb..
a co do tego co piszą to czasem cos wartościowego dla siebie mam, czasem wyśmieje a czasem po prostu olewam Bp co jedna to inna opinia.. I tak jak mówisz co innego jest wyrazić swoje zdanie nawet szczerze i umieć to zrobić tak zeby kogos nie nie wiem urazić, zdołować czy wręcz zgnoic, ale umieć to zrobić..
Byłam oprocz naszego tez na innym forum na początku, ale potem jak sie zaczęły rożne tematy noe tylko kp ale roznych dolegliwości i obaw to sie zaczęło najeżdżanie tych niby znających sie na zwykle dziewczyny i to nie tylko pierworodki, jakby nie rozumiały na czym forum polega.. I zostawiłam to bo szkoda moich nerwów na wykłócanie sie nie wiadomo o co.. Co do obowiązków tez sie zgadzam.. Zobaczymy jak u nas bedzie jak sie mały urodzi, tzn jak to sobie poukładamy..
Lunera mam nadzieje ze sie dowiedziałaś sporo na szkoleniu
i ze nie straszyli
ja na codzień diety nie trzymałam ale jak sie dowiedziałam ze jestem w ciazy to sie jedzenie mi zmieniło i na zdrowsze i obiadki tez ,wiecej warzyw wiec na zdrowie.. Ciemny makaron czy ryż tez nagle okay a wcześniej zwykły był.. I moj je wiec nie jest złe.. To za dwa tyg masz następna wizytę? I ten dopuszczalny cukier to z lab czy lekarka w stosunku do ciebie ci policzyła ?
Byłam oprocz naszego tez na innym forum na początku, ale potem jak sie zaczęły rożne tematy noe tylko kp ale roznych dolegliwości i obaw to sie zaczęło najeżdżanie tych niby znających sie na zwykle dziewczyny i to nie tylko pierworodki, jakby nie rozumiały na czym forum polega.. I zostawiłam to bo szkoda moich nerwów na wykłócanie sie nie wiadomo o co.. Co do obowiązków tez sie zgadzam.. Zobaczymy jak u nas bedzie jak sie mały urodzi, tzn jak to sobie poukładamy..
Lunera mam nadzieje ze sie dowiedziałaś sporo na szkoleniu