reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Cześć dziewczyny ...

Ola &&& na szczęście 32 tygodnie to już dobrze - duże wcześniaki

My niestety dopiero wczoraj z dzieciakami zaczeliśmy 26

Anny milusio że o mnie pamiętasz - nie pieszę ostatnio nigdzie na wrześniówkach zamieściłam tylko kilka postów, generalnie lezałam w zeszłym tygodniu z dzieciakami w łóżeczku i nawet laptopa nie miałam po prostu nic - i nawet to leżenie nie było takie złe
- w piątek wylądowałam z dzieciakami w szpitalu - skurcze co 4 min przez 3 h to wszystko było straszne łzy przerażenie i jeden wielki strach - na szczęście wszystko wróciło do normy dzieciaki dalej w brzuszku byle zaczekały jeszcze troszkę - przy wieloraczkach tak się zdaża ale nadal mam nadzieje ze nie mi... zeby zaczekały chociaż jeszcze do 32 tygodnia albo przynajmniej do 30

O jaaa!!! Ale nowiny z rana!! Trzymam mega mocno kciuki & & & &!! Dziewczyny już duże więc na pewno wszystko będzie dobrze!!

Evelinkua za Was też trzymam. Oby jak najdłużej dzieciaczki siedziały w środku i rosły![emoji4]

reklama
Ola trzymamy kciuki, dziewczynki dostawly sterydy, więc wszystko będzie dobrze. Ja wczoraj wróciłam do domku, ale mnie teraz nastraszylyscie. Zacznę chyba już kompletowac wszystko, bo dzisiaj zaczęliśmy 33 tydzień. Lekarz dał mi zwolnienie do końca tygodnia, żeby odpocząć, bo niestety grozi mi przedwczesny poród. Mały waży od 1800-2000 kg, wszystko z nim okej, lobuzuje, a jak przyjdzie tatuś, to robi się nagle grzeczny synuś. Jeszcze biorę antybiotyki, nospe forte i luteine, oby wsZystko przeszło, bp już mnie meczy kaszel i katar.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry