reklama

Sierpniowe mamy 2015

Zuzzi ja mam 30 tc czyli weszlam w 31. Takze rowniez bliziutko masz ;)

Bralam prysznic i sie tak wyglebilam w wannie (prawie wylecialam z niej) ze mam tylek z jednej strony obity i nad tylkiem... a bolalo tak ze ojejku.
M wpadl do lazienki jak poparzony.. nie pamietam kiedy ostatnio sie przewrocilam ? Ah
Musz byc bardziej ostrozna.

reklama
Lilija mój też się mało angażuje ale ja mam fun z robienia wyprawki więc mi to pasuje. Ale jak bym go zapytała w którym jestem tygodniu to też by raczej nie wiedział...

Ojej Akuku uważaj!!

Mi zostało 67 dni.

Hehe mój ogólnie się tak nie interesuje, tylko mówi żeby rzeczy przygotować. A jak mu coś o pokładach poporodowych powiedziałam to się zapytał co to. A wie pewnie tylko na kiedy termin, który tydzień to już za dużo informacji:p

Po za tylkiem wszystko dobrze na szczescie. Choc upadek mogl sie gorzej skonczyc.. ale na szczescie jakos sie ocalilam..
Boli tylko okropnie i mam siniola czy co to tam wylazlo.

Moj m tez nie wie ktory tydzien.. tzn ja mu mowie ale pewnie zapomina.. dluugo byl przekonany ze to poczatek ciazy hahaha.
Co do wyprawki to ani ja ani m nie mamy parcia wiec jak tak dalej pojdzie to corka będzie miala tysiac sukienek i nic poza tym .

reklama
Sierotko Akuku :* z niunia ok?
Haha moj w 25 tyg. na pytanie ktory to tydzien z pewnoscia w glosie odpowiedzial : 'siedemnasty!' :D
Kasietta wspominalas o sytuacji finansowej. I tak jestes w lepszej niz my :( moj zarabia marne grosze a ja swoje jeszcze bardziej marne l4 bede otrzymywac tylko do dnia porodu... pozniej zostanie nam zyc tylko z wyplaty mojego ... ale najwazniejsze ze bedzie bejbol, wszystko inne jakos sie ulozy.

Olka jestem niesamowicie dumna z Ciebie i oczywiscie z ksiezniczek :D i uswiadomilas nan kobieto ze to juz tak malutko zostalo :o
Nam zostalo 61 dni :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry