reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Werci to niefajnie :no: oby szybko poszło i kurz zdążył osiąść póki zaczniesz konkretne porządki;-)

Akuku szalejesz w ostatnim czasie :-D ale co prawda to prawda kiedyś tyle tego nie było, moje ulubione zabawki to blaszane foremki do wypieków i miski, a najlepsza grzechotka to butelka z grochem :-D

Anney mój mąż stwierdził "ale hardcorowy gość i się nie bał???" hehe oby mu przeszło po porodzie bo planuję jeszcze dzieci :-):-)

Dziewczyny znacie może sprawdzony sposób na przypalone żelazko??

Ostatnia edycja:
No staram sie nie przeciazac ;) choc jak na kolanach mylam dolne polku to zaczelam dychac jak parowoz hahaha. Ale chyba syndrom sie zalaczyl i w domu musi byc czysto na przywitanie Ali.

Ide sobie kapiel zrobic chyba. Mam ochote polezec w goracym.. mm

Witajcie dziewczyny,
pamietacie mnei jeszcze? przepraszam że tak sporadycznie piszę ale ostatnio byliśmy na wakacjach, a po nich czułam sie tak kiepsko że nie miałam siły na nic. Strasznie bolał mnie kregosłup w odc piersiowym i to w nocy, tak że spac nie mogłam, w dzień było znośnie. Po wakacjach córka rozregulowana troche była i też wymagała wiecej, no a do tego ból zęba i tak wszystko na raz.

Co do sprzatania to pierwszy raz w życiu spasowałam ostatnio i nie odkopałabym domu po miesiacu nie sprzatania.. dzis przyszła pani, w 3h ogarnela wszystko, umyła okna, wiec ja moge odpoczywac :D uff..

Anney - Twoj to jest szalooony :D

Bardzo Wam wspolczuje postu dziewczyny... my aktywnie, chociaz czasami jak zbyt gwaltowanie sie przekrecam to dostaje zgagi i czar pryska :rofl2:
Okna umyte...ale jeszcze przed porodem sprobuje doszorowac... u Leona sa na blysk bo WIEM, ze jak przyjdzie Tesciowa w odwiedziny to bedzie kontrolowac :P

Moj malzonek dzis na imprezie z pracy, a my z Leonkiem wcinamy maliny i obgryzamy paznokcie przez siatkarzy! ( Polska-Iran)

hej dziewczyny no wkoncu weszlam na kompa to troche popisze..
z komorki cos mi ta aplikacja nie dziala jak trzeba zjada mi posty. :( caly czas...

Byla mowa o wyprawce.. ja mam wszystko co potrzebne juz .. nie kupowalam ale niektorych rzeczy np niani.. czy lozeczka.. poki co mam kolyske do 90cm niania mi nie potrzebna..

Do szpitala widze tu niektore z was mega duzo potrzebuja zeby brac.. ale papier toaletowy.. co to za warunki zeby szpital tego nie zapewnił??? no sorry.. dziwne..
Jak ja sie ciesze.. u nas w szpitalu prawie wszystko mają.. ja musze dla siebie ciuchy na pobyt i wyjscie wziasc, kosmetyki typu zel do mycia i recznik.. a dla dziecka tylko na wyjscie ciuchy i tyle :)
co do kien noo u mnie brudne .. ah.. :D mowie wynajme kogos z rodzinki przy przeprowadzce do mycia ich bo powiem ani ochoty ani sily do tego nie mam..
Werci- Ojj jak wyburzyli budynek obok to sobie wyobrazam twoje okna.. wspolczuje :( :/ ... eh
beata- a to nizle meza w obroty wzielas :D hihi

Laski jeśli któraś chce dopisać jakieś dane do tabelki tzn - imię dziecka, przewidywany termin porodu, czy wogóle się dopisać to proszę o info na PW. Ja jeszcze tylko jutro mam dostęp do kompa więc mogę coś zmienić.. Później m. jedzie i zabiera mi laptopa i dopiero na poród wróci. Także jak coś to pisać :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry