reklama

Sierpniowe mamy 2015

Amawell super ze juz w domku i dalej w dwupaku[emoji3]
A czemu rachunek wystawili? To byl prywatny szpital czy jak? Nie wiem jak to tam u was jest...

Zgadzam sie z toba. Puzzle ze skip hopa sa bezpieczne. My takie mamy. Tylko tanie nie sa.
Ale ja bym calego pokoju w puzzlach nie robila.
Tyle co jakis kacik do zabawy.

Musze dzisiaj podjechac do centum handlowego oddac jedna rzecz i moze zahacze o hm i zobacze staniki do karmienia o ile mloda mi pozwoli [emoji12]

Kupillabym ze dwa na poczatek. A pozniej jak juz laktacja sie ustabilizuje i bede znala rozmiar kupie jakies fajniejsze albo bede nosic te co teraz. Normalne ale miekkie i latwo sie odchylaja.

reklama
Hej wszystkim, odnośnie monitora oddechu, przy pierwszym dziecku tego nie miałam, nie używałam ale przy drugim się zastanawiam polecacie jakiś konkretny? Tymek na początku i tak będzie u nas spał (na pewno przez pierwszy rok) i nie wiem czy jest sens go kupować.

U nas imprezowy weekend, wczoraj sąsiedzi nas odwiedzili (od kilku miesięcy się umawialiśmy i w końcu nam się udało, bo mieszkamy na nowym 10 miesięcy i zawsze nie było czasu) a dzisiaj 18-ka siostry :):)

Zaczęły przychodzić elementy wyprawki, które pozamawiałam dla małego i wczoraj jak dostałam kocyk to cieszyłam się jak wariatka bo wszystko jest takie piękne, te wzory i te kolory :) Już mam ochotę przytulić maluszka do siebie :D:D:D

Hej dziewczyny - ja juz w domu, wypuscili mnie na moje zyczenie bo w sumie nic nie robili a lezec wygodniej mi w domu- pierwsze dni po powrocie przespalam bo w szpitalu nie moglam spac w ogole, schudlam 2 kg i jeszcze prawie padlam jak mi rachunek wystawili po 200 Euro za dzien w tych warunkach z lat 50.....
Tak wiec my sie trzymamy 2 w 1 nadal :-)Dziekuje za wsparcie i kciuki - duze Buziaki dla Was!!!
A puzzle bezpieczne na podloge to np Skip Hop

Ojej żeby tyle skasować masakra ..

Amawell o matko. Publiczny szpital i trzeba placic?!!! I do tego tule kasy za takie beznadziejne warunki.
A ty masz ichniejsze ubezpieczenie spoleczne?
Wiesz juz gdzie bedziesz rodzic? Bo chyba nie w tym szpitalu???

reklama
Anney ale super. Gratulacje dla kuzynki.

Przez to ze nie spie od 5 rano padam na stojaco.
Zjadlysmy juz obiad z mloda i jak pojdzie na drzemke poloze sie razem z nia.

Na 19.30 ide z nia na impreze do zlobka. Zakonczenie semestru. Chociaz mloda i tak bedzie chodzic do zlobka cale lato bo otwarty, my sie z domu nie ruszamy wiec bedzie chodzic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry