reklama

Sierpniowe mamy 2015

Anney to dobrze że urodziła bez problemu :-)

Czy wy wiecie że my też już zaraz zaczniemy? :-D Oczywiście Olka wszystko zaczęła :-D:-D dla mnie noc w noc między pobudkami na siusiu się śni że już urodziłam, albo rodzę albo jeszcze coś jeszcze z ciążą związanego;-)
A widziałyście ile lipcówek w czerwcu już się rozpakowało?

Beata jak tak odpoczęłaś już po harcach? :-D

reklama
Ja jakbym rozpakowala sie w zaczetym juz 38 tyg to nie byloby zle. Wiec bede gadala do mlodego ze jak chce to niech wyskakuje w ostatni tydzien lipca [emoji3]

Amawell o mamo co za warunki. Trzymam kciuki abyscie zdazyli do tego prywatnego, bo z tego co pamietam to jakos daleko go mieliscie.

CAM03665.jpg

Strasznie puchna mi stopy i dlonie.Nic nie idzie zrobic,ostatnio prasowalam ciuszki dla malego okolo godziny,po tym czasie nie moglam ustac na nogach,cale czerwone opuchniete ...:-(

Załączniki

• CAM03665.jpg
    CAM03665.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 130
Amawell, fajnie, ze sie odezwalas. Faktycznie szpital nie brzmi najlepiej.

Anney, gratulacje dla kuzynki!!!

Ja tez nie planuje wczesniej. Chociaz dzis drugie pranie poszlo, zamowilam pieluchy i przygotowalam komode. Zaraz prasowanie mnie czeka :-(

Nie zazdroszczę pobytu w takim szpitalu i jeszcze by za niego płacić.

Ja bym się nie obraziła na córeczkę jakby wyszła tak 2tyg wcześniej, bo jak będą upały to nie wytrzymam do 25 sierpnia.

ja wlasnie slyszalam ze nie ma byc upalow w tym roku ma byc takie lekkie lato to i dla nas nawet lepiej w ciazy.. :)
no ja musze do 23.8 wytrzymac.. ale w sumie jak mala wyjdzie po 5 czy nawet 10 sierpnia to bedzie tez OK.. ale mam przeczucie ze tak jak moj synus po terminie wyjdzie :D ale zobaczymy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry