reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Ja jako takich twardnien brzucha nie mam ale czasami takie bóle jak na okres mam..

Anney co do laktatora to ja nie biorę do szpitala bo oni maja w razie co. U nas jeszcze przychodzi fotograf z Bounty wiec biorę jakiś fajny kocyk i może maskotkę jakaś do zdjęć.

Cześć :-)

fajnie macie z tymi fotografami:-D my mieliśmy dzisiaj odebrać zdjęcia i filmik ze ślubu (po prawie 2 latach:szok:) ale nie mogliśmy się dodzwonić do fotografa i znowu zapomnimy :eek:

Zuzi to odwaliłaś kawał dobrej roboty:-) moje też są paskudne ale poczekam jeszcze z dwa tygodnie i może się uda jeszcze przed porodem je ogarnąć

Anney hehehe masz się z tym sikaniem:-D:-D

ja się wczoraj wystraszyłam jak cholera, przed kąpielą się wysiusiałam i jak chciałam wziąć prysznic czuję że mi coś po nodze cieknie, nie dużo ale coś poleciało, od razu myśl że wody mi się sączą, ale to chyba śluz bo od wczoraj jakiś taki wodnisty i w dużych ilościach... i oczywiście całą noc mi się śniło że już rodzę, że nie mogę dojechać na czas do szpitala i jeszcze rozpierducha w mieszkaniu:no:

Olka jak dziewczynki?

I co to się dzieje że nasza Beatka tak mało aktywna ostatnio????

Anney ty tak o tej kawie a ja muszę się zmusić żeby ją wypić ale moje ciśnienie od kilku dni waha się w granicach 100/60 więc chodzę nieprzytomna i głowa boli jak cholera:-(

reklama
Beata no no haha :D

Widzę dziewczyny sie ze juz pakujecie :) lepiej byc zwartym i gotowym a ja nawet nie wiem jeszcze co mi potrzeba hehe :D

Umówiłam sie i 13go dopisałam sie do grupy zwiedzania oddziału jupi ! Wkoncu cos zobaczę bo ja to musze pooglądać i podotykac :) a tam pokazują porodówkę, sale przed i po, sale ogólnie jakas noworodkowa z inkubatorami i takie tam oglądanie :)

Ja kawka zbożowa prawie codziennie.. A ja to jak z wyższym cukrem sie budze to mnie suszy jakbym pol nocy imprezowała i głowa pęka .. Wiec chociaż taka kawa mi pomaga sie ogarnąć..

Co do okien laski nic nie mówcie moje okna sa uświnione :D ale tych okien w us to ja nie dam rady myć chyba ze tylko wewn stronę.. Bo od zewnątrz wszędzie sa moskity i moj musi pościągać.. Ale jest plan ze umyjemy na pewno przed porodem haha ale daty nie ma :D

Ok zbieram sie na sklepy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry