reklama

Sierpniowe mamy 2015

cos czuje ze i ja niedlugo urodze :tak: jakos mi sie brzuch obnizyl na dniach,szczegolnej uwagi nie przywiazywalam ale siostra dzis tak mi powiedziala i tak teraz widze :rofl2: chcialabym jeszcze troche odpoczac :P w koncu powinnam chodzic z brzuszkiem jeszcze ponad 5 tyg ale... wszystko sie okaze ;p :-D

reklama
Anney - co do kawy to ja mam takie parcie na nią od 2 trymestru. Tylko że ja piję rozpuszczalną, ale na samą myśl język do d^%$#%$ ucieka :D

A brzuch mi też twardnieje. To nie boli ale strasznie przeszkadza i ani chodzić ani siedzieć. Najlepiej pod sufitem wisieć. Mam wtedy 2 dni z życia wyjęte pod kocykiem na kanapie.

Sex hmmmm ... chłop nie chce bo mówi że już mam za duży brzuszek i tak dziecko się rusza. Zabawny jest :D

Dziś zakupiłam komodę dla dzieciorka na te wszystkie szpargały... 2 dni ciągłego prania i prasowania już mam za sobą. Teraz czas na leniuchowanie :D

Panikara to nie ma znaczrnia czy cc czy porod sn. Jak masz fb to dolacz do grupy karmienie piersia. Sa tam mamy pomocne ..sa tez takie hmm co kp uwazaja za lekarstwo na wszystko.. trzeba wyposrodkowac . Ale mozna sie tam duzo dowiedziec ;) znalezc pomoc.. doradce laktacyjnego itd.

A ja jestem z siebie bardzo dumna bo umyłam połowę okien w mieszkaniu![emoji16] Reszta dla męża. A dumna dlatego że przez te plecy ostatnio nie za bardzo miałam jak ogarnąć cokolwiek co wymagało wysiłku. No i chyba znalazłam sposób na mojego męża co zrobić żeby posprzątał [emoji16] Proszenie działa średnio (na mnie zresztą też [emoji12]) ale za to jak sama coś zrobię to wtedy go to mobilizuje chyba! [emoji41] Przekonamy się na dniach aczkolwiek dziś idzie na pępkowe a jutro 60 urodziny teścia więc raczej nie będzie w formie na sprzątanie [emoji12]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry