reklama

Sierpniowe mamy 2015

Panikara, my jesteśmy hardcorowa rodzina [emoji12][emoji12] haha jego instynkt do poznawania nowych smaków (kucharz) jest bardzo silny hahaha i do tego swintuszek z Niego, wiec wiesz haha.

Dom wariatów. [emoji102][emoji102][emoji317]

Wlasnie! Wątek ze zdjęciami miałam zrobić.
Zapomniałam.

Nie dostałam jeszcze potwierdzenia od adminki o dostępie waszym (ktore sie zgłosiły) do kącika zamkniętego, wiec jak tylko coś będę wiedziała to was poinformuje.
A zdjęciowy kącik na zamkniętym zrobię ok? Tylu pedofili w sieci jest, ze bedzie choc odrobine bezpieczniej. A przynajmniej łudzę sie, ze z tamtąd bedzie komuś trudniej Djecie wyciągnąć naszych dzieci.

reklama
Żyje, ale jej nic nie wykończy. Na swoim koncie ma już zjedzenie moich tabletek na tarczycę, męża na trzustkę a teraz jeszcze na zgagę doszło :)
z takich lepszych rzeczy to pożarła jeszcze myszkę, ładowarkę, swoje legowisko, kawałek podłogi, wentylator, gałki od grzejników i to czego nie mogę jej darować, bo niedawno kupiłam czyli moją sofę :( już do sprężyn się dokopała :/ mam nadzieję, że przejdzie jej bo łóżeczku małemu zje :P chociaż mam taką nadzieję od stycznia a łobuz jaki był taki jest ;)

Anney nie wim czy foczytalas . Jak bedziesz miala chwilke daj liste vo do szpitala pakujesz. Bedziesz mala w sukiebki w szpitalu uvierac ? Bo ja juz sama nie wiem.. hahahaha

Sugar - po prostu gabinet prywatny :) A do depilacji przydatne jest przenośne lusterko :P

Ciuszki oraz pieluchy tetrowe i flanelowe wyprasowane! Kocyki makaszki właśnie się suszą, koszule do porodu i szpitala kończą się prać. Na razie z ogarniania rzeczy Leny to tyle. Reszta już na swoim :)

Wlasnie zabierałam sie kochana za pisanie posta z lista :)

Biorę tak (dziewczyny z pl nie sugerujcie sie, bo tu inne listy obowiązują)

Zakładam wariant gorszy, czyli ze będziemy do 48h w szpitalu.
Biorę :
4szt body z krótkim rękawem
2 all in one
4szt body z długim
2pary skarpetek
I mam taka pidzamke, body z długim rękawkiem połączone z długa sukienka (potem wkleję zdjęcie)

Na wyjście: sukienkę i skarpetki hahaha jeśli bedzie ciepło
Jeśli chłodniej to: spodenki, body z długim rękawem, bluzę z kapturem, skarpetki
Czapki nie biorę.

Cążki do paznokci (obcinam zaraz po porodzie, żeby nie kitlasic bidulkow w rękawiczkach w ciepłym szpitalu)
Paczkę pampesow 1
Chusteczki (muszę przygotować bawełniane z woda-zapomniałam!!!!)
Kosmetyków nie biorę, bo nie chce jej kapać przez przynajmniej 3dni

Kocyk bawełniany duży i mały, 4 pieluszki tetrowe, bawełniany tetrowe swaddle.

Fotelik samochodowy.

akuku ja juz tez czesciowo jestem spakowana

dla dziecka mam pampersy, sudocrem, bepanthen (swietny tez na sutki), chusteczki mokre i duze platki, body, spioszki, cieple spiszki, i taki komplecik cieply gira i spodnie jakby bylo chlodno, pieluszka flanelowa i czaoeczka, jeszcze skarpetki musze dokupic na wyjscie w razie w

a dla mnie

3 koszule, szlafrok, podklady poporodowe, majtki poporodowe, papier toaletowy, kosmetyki spakuje przed samym wyjazdem,woda do picia, dokumenty tez dodam potem, stanik do karmienia, wkladki laktacyjne, moze wezme laktator, belizna oczywiscie, reczniki, klapki i kapcie, i to tyle co pamietam

reklama
Dla mnie mam: 2op podpasek, wkładki laktacyjne, laktator(choc mam nadzieje go nie ruszać) koszulkę do porodu, dres na poporodowo, 6 par majtek bawełnianych, 5par siateczkowych na poród, do chodzenia. I krem do twarzy , ręcznik i moje mydło.
Edit: czopki glicerynowa i klapki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry