reklama

Sierpniowe mamy 2015

Anney o matko! Jeśli to nie fake to ona jest moją idolką!! Nawet nie jęknęła!!

Opowiem Wam co mi się przed chwilą przytrafiło. Wracam ze sklepu, idę osiedlowym chodnikiem, a tu nagle zza moich pleców przyspieszonym krokiem podchodzi facet i mnie zaczepia. Pyta: a u Pani na kiedy termin?? Zrobiłam oczy bo niby co go to obchodzi! Pierwszy raz go na oczy widzę. Pytam: Słucham??? A on wyciąga telefon z kieszeni i pokazuje zdjęcie noworodka i mówi że mu się urodziło dwa dni temu!! O matko jakie to słodkie było!! Chciałabym żeby mój był tak dumny żeby aż takie głupoty robił [emoji12][emoji12][emoji12]

reklama
Awwwwwww zuzzi [emoji3] słodkie rzeczywiscie.

A link, no babka twarda sztuka, choc jak dziecko juz sie rodzi to mnie np wogole nie bolało. Za to skurcze przed [emoji48][emoji48][emoji48][emoji48][emoji48][emoji48] z piekła rodem ;)
No i jak widzisz swoje dzieciątko, to żaden ból nie jest ważny [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Ale dziewczyna opanowana, cudownie :)

Hej dziewczyny wlasnie sie szykuje na wizyte takz3 juz stres jest porządny.

Zuzzi hehhe dobry ten facet mnie za to babka ostatnio pyta w sklepie co bedzie mowie ze chlopczyk a babka a mama taka ładna no szok juz chcialam powiedziec ze ladna i bez ciazy ale babka mowi ze no tqk chlopiec ze zamotala sie i ze czas juz do domu hehheeh

Dobra uciekam

dziewczyny posty mi na kom jak pisze zjada..
dlatego na kompa weszlam ciekawe czy bedxzie wszystko widac :D

Anney
mi czasem twardnieje brzuch ..
co do siary mi tez juz leci.. ale ze twoj chłop sie odważył skosztować haha :D

Czop- mi miesiac temu kawalek odpadl
teraz tydzien temu tez troche.. ale bez krwi i bólu ani nic,, lekarz mowi ze nie mam panikowac :)
Tan filmik- matko ... :) szok ..ale szybko poszlo... :D ale w sumie nie bylo pokazane ile wczesniej miala bole..
no nie jęknela ja wam powiem ja tez bylam cicho .. nie krzyczałam mimo ze bolalo :D przy 1 dziecku.. teraz to nie wiem jak bedzie oby podobnie :D
Kasietta -mi w 1 ciazy mega puchly nogi teraz poki co nie.. ale rece mi tzn dlonie puchną mi ..
masaz krocza mowisz? a to tez slyszalam ze dobre zeby nie rozerwalo skory... :) co do golenia.. u mnie ciezko juz nie widze mojej myszki zbytnio :D
wizyta w sobote to chyba w klinice co? co do ciuchow do szpitala ja juz mam spakowana torbe w razie co.. staniki kupilam 2 poki co potem najwyzej sie dokupi wlasnie jak mowisz nie wiadomo jak z piersiami bedzie jaki rozm potem bedzie..

akuku ja widze u ciebie to nizle juz przygotowania meble skladane.. iwgl :D super. no coty masz stracha mowisz przeczucie ze wczesniej wyjdzie..?
Ja sie boje ze moja mala w czasie wyprowadzki sie bedzie chciala wydostac.. oby nie :D w lipcu teraz sie wyprowadzamy :)
Bunia
ja tez kocham lody.... :) :) :P mniam mniam
Lidia-myslalam o takich puzzlach ale raczej nie zamiast ale jako dodatek do zabawy :D

a ja za tydzien musze zadzwonic do szpitala i isc na plan porodu czy cos takiego beda tez spisywac od razu dane zrobia usg i ctg.. :D wizyte mam w piatek przyszly :) :) mała skacze i fika ze czasem nawet boli ojoj.. :D

Ostatnia edycja:
Lucalew &&&& mocno za Was trzymam !!!

Kasietta to teraz nóżki do góry i odpoczywaj. Ja kupiłam sobie, jak jeszcze pracowałam, żel dla ciężarnych na opuchnięte nogi. Wtedy (do 4 mies) działał cuda na moje zmęczone 12h staniem nóżki, teraz na wielkie balony (po zwykłym spacerze) już tak dobrze nie działa, ale trochę chłodzi-zawsze coś.

Zastosowałam się do Waszej rady i zabieram dodatkową torbę w razie czego, nie taką typowo szpitalną(nawet nie wiem czego w olsztyńskich szpitalach potrzeba), ale taką z najpotrzebniejszymi rzeczami i droższymi pierdołami co by nie trzeba było kupować. I mam stres przed wyjazdem jak chyba nigdy :-(

Anney Twój spokój mnie powala i wpływa na mnie pozytywnie. :-D

Blerka co bhm zrobila w samochodzie ? Nie czaje ..cos mowilam ?

Kasietta super beda zmiany ;) a ile sprzatania po... brr

Anney jak brzuch ?
Anney czip? Juz ? O kurde! Ja musze sie zbierac bo czuje oddech na plecach aaa!
Tymbardziej ze ja tez mam dosc czesto skurcze juz.. kurde... aaa

Anney noze dobrze ze nie zasmakowalo haha przynahmniej nie bedzie malej podjadal ;)

Pupui ah Ci faceci ;( moj m ostatnio jakos bradziej dla mnie wyrozumialy i nie pozwala dzwigac i robic za duzo.. choc wiadono musze zeby sie wyrobic. Trzymaj sie kochana.

Lidia jak masz brac puzzle to wez takie ogrodowe wieksze. Bo te male to np w literkach maja male elementy no i pozniej sprzatajac pod nimi jest duzo roboty. Ja kupie 4 duze i spokoj. Ale to tylko na okres siedzenia jak zacznie raczkowac chodzic to chowam.. no chyba ze dywan kupie..jeszcze noe woem. A i poczytaj sklad bo niektore szkodliwe..

Lucynka! Trzymam kciuki kochana!!!!

Ruda, moj spokój? Haha spokojna
To ja nie jestem ;) czubek jak juz ;) tylko wychodzę z założenia, ze z natura sie nie walczy a obramowuje ja [emoji16]

Hahahaha Akuku, myślisz ze nie bedzie małej podkradał? Haha nic go nie powstrzyma ;) hahahaha

Wczoraj tez sam sie poczęstował [emoji16][emoji16] czubek.

Oddech na plecach, aż sobie to wyobraziłam haha
Mamy jeszcze czas. Najwyżej miedzy skurczami będziemy dopakowywac sie, a i tak jestem pewna ze sukieneczki piec razy zmienimy dla naszych panienek zanim z domu wyjdziemy hahahahhaahhahaa

reklama
anney masz męża hardcora :D mój kiedyś próbował ale już normalnego mleka na siarę chyba by go nie było stać :P

lucalew trzymam mocno kciuki !

akuku anney będziecie stroiły księżniczki, potem koniecznie zdjęcia wstawiajcie !

Mnie dziś wyjątkowo zgaga męczy w dzień, do tej pory tylko w nocy łapała. A moja psia szczenięca menda zjadła wszystkie tabletki na zgagę rano jak poszłam młodą do przedszkola zaprowadzić i jak na złość nie miałam co wziąć wrr... jak mąż wróci to go do apteki wyśle.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry