reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
:-) no mi hormony kulture odbieraja, ostatnio kazda mozliwa okazje wykorzystuje w przestrzeni publicznej, jak tylko ktos mi sie narazi :-) az sie sama dziwie.
Ale dzieki temu bez problemu zalatwiam rzeczy niemozliwe.

Dzis testuje nasza sofe, jeszcze na niej nikt nie spal. Trzymajcie kciuki, zeby sunia ciszej chrapala niz moj maz, hahaha :-)

Oczywiscie ja nie śpię....
Oszaleje.
Jestem wykończona, ale miejsca nie umiem sobie znaleźć.
Aaaaaaaaaaaaa [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

To miło Anney ze znów dotrzymuje mi towarzystwa.

A moja praca to normalnie kpina.
jedna babka zadzwoniła ze "chora" i nie znaleźli nikogo na zastępstwo to kurde musze pracować z nową przemadrzala hinduski, która nie ma uprawnień do używania maszyn i nawet nie powinna dziadków dotykać. Masakra jakaś. Jutro to chyba ba czworakach będę chodzić.
Co za pacany.

Ale macie tematy lohoho :D

Niektóre z was juz końcówka a inne tak jak ja z 9 tyg do końca.. Czas leci :) juz nie mogę sie doczekać zdjeć naszych maluszków i litanii postów na temat karmienia :)

U mnie i moja mama i Tesciowa (która wyjechała w listopadzie i zostawiła nam dom [emoji4]) sa w pl wiec daleko i sie nie wtrącają.. Powiem wam ze mam to samo, musze dotknąć wybrać i pooglądać i kupić, i musze mieć po swojemu poukładane wtedy wiem wszystko co mam jak mam gdzie mam itp.. Nie lubię jak ktos mi sie wtrąca brr..

A co do humorów to ja czasami zwłaszcza niektórych kolegów mojego to bym pozabijała.. Juz jednego raz zeyzywalam bo mi cos nie podpasowalo.. I z załatwianiem tez łatwiej idzie bo jakos bardziej pewny człowiek i nawtyka w razie w hehe no przecież na ciąże mozna zwalić w razie czego :D

Noo tu czasem mają nieźle w głowach narobie. Dbają tylko o swoje dupsko, czyli jak wydać najmniej. Ale jeszcze tydzień musze wytrzymać. Która masz bunia godzinę?

Ja tez w nocy spac nie moglam. Najpierw zasnac nie moglam, jak juz zasnelam to mloda zaczela marudzic i nie obudzila i znowu zasnac nie moglam. Mloda tez miala gorsza nocke i o 3 wyladowalam u niej w lozku i tak juz zostalam do rana. Dzisiaj padam.
Teraz siedze w kafeterii i jem sniadanko. Zaraz jade po enka na lotnisko.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry