Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dzisiejsza noc była dla mnie koszmarna, wstawałam 50 razy siusiu, gorąco było mimo że wiatrak chodził.
Mały daje już czadu i mam wrażenie, że za 2 tygodnie zacznie się do nas wybierać, bo w dziwnych miejscach czuję jego ruchy

Boli mnie podbrzusze przy wstawaniu i chodzeniu, ale na tym etapie, to już pewnie normalne, a czeka mnie dziś pewnie pakowanie, ale m ma na pierwszą zmianę, więc może zrobię tylko obiad i posprzątam, a z pakowaniem poczekam na niego, bo też bym chciała, żeby i on się zaangażował w przygotowania

, a poza tym coraz bardziej się boję co to będzie po :-(
podróż długa i męcząca, tak spuchniętych nóg to jeszcze nie miałam, rodzinka trochę powkurzała, ale wróciliśmy i trzeba by się zabrać za dopinanie wszystkiego. Tylko niestety nie może być jak bym chciała, zepsuł nam się samochód, cała powrotna droga w nerwach i cholera wie kiedy będzie sprawne auto i ile to będzie kosztowało
ehh a tak bym chciała mieć chociaż chwilę spokoju...