reklama

Sierpniowe mamy 2015

co do jedzenia to u mnie ciezko w ogole cokolwiek wchodzi ale dzisiaj w 40 min zjadlam 2 jogurty i 2 kanapki takze jestem z siebie dumna :-D

ważyłam się tez dzisiaj rano - oficjalnie przytyłam 5 Kg w ciąży :-) Z czego pewnie około 3 Kg już waży Polka :tak: udało mi się załatwić USG na środę więc się wtedy dowiem ile waży dokładnie

reklama
Borysiatko, jaki cudowny optumizm sie z ciebie wylewa! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ czekam u coerpliwie na zdjecia.

Dzień dobry. Po koszmarnej nocy. I miłego dnia kochane!

loveboiled - no własnie wydaje mi sie, że tak :-) licze na kilka kg mniej niz przed ciaza po porodzie lub chociaz tyle samo kg co zaczynalam ciaze :-)

Czy Was tez tak w nocy budza bole bioder?

Prawe biodro boli ale nie budzi. Budzi mnie natomiast wyłażący hemoroid ze skrzepem! Mam ochotę go sobie przebić, żeby ta krew wypłynęła, no oszaleje!

Natka zazdroszczę [emoji4]
Mnie właśnie dziś bolało prawe biodro, ale bez tragedii.
Anney współczuję [emoji19]
A ja byłam wczoraj na parapetówce u przyjaciółki i strasznie się przejadlam aż nie mogłam znaleźć sobie pozycji do leżenia. Ale pycha było [emoji16]

reklama
Biedna Anney jestes :no:

u mnie maly problem - mieszkamy w duzej kawalerce (45 m) - tesciowa chce pod koniec sierpnia na tydzien przyjechac :szok:

gdzie ona chce tu mieszkac u nas przez tydzien? nie wyobrazam sobie tego :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry