reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
U mnie to sie tak zbiera, zbiera i zbiera a jego musze terapią szkokową leczyć bo inaczej nie zadziała.
Czasem to jedyne wyjście z sytuacji. Jeśli mu na mnie nie zależy bo woli taki rodzaj relaxu to już jego wybór.
JA kocham szary kolor ale czasem niestety widze tylko czarny albo biały...

Dużo było ostatnio stresu głównie z domem, ciągle jakieś nerwy. Mnie alkohol wkurza, nie mowie że sie upija ale 3-4 piwa co wieczor dla mnie to przesada, od tego jest weekend żeby sie rozluźnić.
Moj ojciec jest alkoholikiem i nic w tym przyjemnego ja nie chce mieć "męża" alkoholika.

PS: a w Holland i Barret patrzyłyście na herbatę bo na stronie internetowej mają, ja jeszcze nie patrzyłam w sklepie...

Pupui zgadzam się z Tobą w 100%. Ja też uważam, ze jeśli Bóg istnieje to po śmierci będzie nas rozliczał z tego jak żyliśmy i jakimi byliśmy ludźmi. Jeśli ktoś chodzi co niedziela do kościoła a w domu tłucze żonę i dzieci ma być wyżej w oczach Boga niż ktoś kto jest cudownym człowiekiem z sercem na dłoni ale klesze nie daje na tacę ?!

Anney czyli to herbata ekspresowa :D życzę Ci kochana żeby to wreszcie ruszyło, trzymam kciuki !

Pupui - rozumiem... moze podziała... a 3-4 piwa co wieczór to sporo jednak.
Beata - ja nawet nie wiem czy to skurcze są, ale czuje się bardzo dziwnie. tak... nieswojo i brzuch się stawia... i ciągle muszę siku.
Anney - ja po 20.07 zacznę pić... jak szafa przyjdzie :P

Wy i te wasze szafy:-D:-D

Anney mowisz że szyjka się rozbiera?:-D

Pupui ja tez jestem bardzo wrazliwa na nadużywanie alkoholu. Facetow trzeba pilnować bo oni często nie widzą problemu a my juz tak.

To czekamy na rozwinięcie się sprawy Anney. A piła którąś olej rycynowy? Np. 2 łyżki do herbaty, bo znalazłam w necie i nie wiem, czy bezpieczne.
Pupui doskonale Ciebie rozumiem, miałam to samo z ojcem, alk i znajomi na pierwszym miejscu i teraz jeszcze jego baba, a mnie w dupie ma. No trudno jego wybór. Mój syn nie musi mieć takiego dziadka, bo będzie miał przybranego, a on może coś zrozumie. Ja też skończyłam walkę ze swoim, żeby nie pił po pracy i dopiero od ostatniej naszej kłótni, co pokazałam mu się wynosic przyniosło efekty. Czasem pije karmi hihi Ale pyta się mnie... W weekendy proszę bardzo, ale też z umiarem. Tym bardziej, zże będzie niedługo dzidziuś!

reklama
Mojego m ojciec trz alkoholikiem byl(do kończ
Życia sie jest chyba tak? Mimo ze sie nie pije)
Moj m lubi sobie drinknąc ale bardzo rozważnie i nie ma problemu.
Jak przesadzają, to mowię ze ma sie siebie spojrzeć i przestaje.

Ja jestem totalnie beznalogowa, nie pije, nie pale, nie ćpam, no chyba ze seks.
Nie mowię o okazjach raz na 5-5miesiecy (lola sie poczęła wlasnie jak matka była tipsy haha)

Wie pupui, masz moje kciuki i bardzo cię rozumiem!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry