Jinx ja brzuch mam nisko od 2 tygodni juz a od wczoraj to juz worek poprostu
Lucere super warunki mace w szpitalu
Ja wczoraj wieczorem igladalam porody na yt.. i powiem wam zr ja nie moge patrzec na inne rodzace.. az nabralam stracha hahaha
Cinamona a jednak ja wysypalo dodatkowo.
Malo kto choruje na polpasca woec trzymam kciuki za to by Ciebie to nie zlapalo.
Pupui mojej kolezanki maz zachorowal jak corka och miala ospe..a on poplasca i mial jakoes 40 lat.. okropnie to przeszedl.
Lilija takie mhslenie najgorsze.. ja sama sie mecze ;/ wczoraj te bole byly silne i tez sie zastanawiam jak szyjka ehh.
Pąnikara faktycznie sen roku!
Dzis sie wyspalam uf. Poszlam spac kolo 23 w miare szybko usnelam.. pierwsza pobudka o 4! Druga o 6 jak m z pracy wrocil i zasnelismy jeszcze do 8.30!!!
M przyszedl z pracy i slysze ze cos w kuchni robi ..ale nie wstaje zeby sie nie rozbudzac.. przychodzi do lozka i mowi "kochanie wstawilem rosol" specjalnie po nocce do sklepu pojechal by mi ulzyc troche...tym sposobem mam obiad na dwa dni
Wczoraj napisal sms do firmy ze teraz w kazdej chwili moze sie zaczac porod u mnie

i sobie whobrazcie ze zmienili mu prace od wtorku ze nie bedzie wyjezdzal daleko i bedzie pracowal w dzien. Takze ja jestem zadowolona bo moje 3 porody zaczely sie w nocy.. no i tu w razie czego zadzwonie do niego a on wroci dosc szybko.. tzn jakby byl w drodze do glasgow ..lub nawet spowrotem to moglby nie zdazyc.
Mam jakies skurcze od rana ale nie sa bolesne jak wczoraj. Dobrze.. jeszcze 18 dni i bedzie moja mama..
25 chcialam Slexowi urodzinki wypraeic..umowilam juz gosci ale chyba podzeonir i odwolam.. zrobie jrodziny juz po porodzie i wszystkim zaznacze ze najpierw maja soe skupic na solenizancie a na samym koncu na malej Ali.
Jak dzieci starsze beda sie bawic w pokoju

Bedzie moja mama to pomoze przygotowac urodzinki..i posprzatac po itd. Wogle mam zamiar wykorzystac pomoc mamy na maxa.. zaznacze jej z gory ze bedzie gotowac obiadki wiec niech mowi co mam kupowac itd
No i zeby zabierala emilka na spacer a ja bede mogla z Ala sobie odpoczywac jesli bedzie taka potrzeba.. to moje statnie malenstwo i chce sie nacieszyc na maxa..
Powiem wam ze przy Alexie to sie nie moglam doczekac az urosnie.. jak sie Viki urodzil to tez w sumie bo czekalam az sie zaczna razem bawic itd.. a jak Emis sie urodzil to zal mi bylo kazdego dnia.. a teraz to jjz wogle.. niby nie moge sie doczekac porodu..ale z drugiej strony przeraza mnie jak tenczas leci.