reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Akuku trzymam kciuki kochana!

Cinamona oby Twoja pszczolka jak najszybciej wrocila do zdrowia.

My do jutra w szpitalu- takie tu sa zasady ze dziecku dopiero 3 dnia pobieraja krew. Straszne upaly po 40 stopni a oni trzymaja te maluchy w becikach i co mojego rozwine to go zawijaja z powrotem.. Byle do niedzieli i do domu- nie lubie szpitali

reklama
Ja juz od godziny nie śpię, obudziły mnie bóle brzucha przechodzące na plecy.. Dzwoniłam do szpitala bo po wysikaniu zobaczyłam krew w kiblu ale na papierze i wkladce mam czysto.. Za Godzinę mam do nich zadzwonić czy coś się zmieniło.. Bóle dosyć regularne, napewno mocniejsze niż wczoraj

Ah nie wiem.. Mam przeczucie ze będe tak tydzień chodzić jak przy pierwszym porodzie.. Bo nie są na tyle bolesne by jechać juz rodzic.. Mimo że są dość często.. Ale może chociaż szyjka się zacznie nieco rozwierac

Love, akuku trzymajcie sie biedactwa && [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Jeju napisałam takiego długiego posta i mi zcielo cos i sie oczywiście skasował ..

Mowię wam tak sie od wczoraj rana złe czuje.. Bol głowy i mięśni, temperatura niby nie za wysoka bo 37.8 ale czuje jakby była wyższa.. Raz mi gorąco raz zimno.. Leżałam cały czas w łożku, brzuch mi przeszkadza bo zeby sie obrócić jest mi cieżko, a po za tym przy kazdym ruchu nogi ten ostry bol w pachwinach wiązadłach czy jak tam i cierpię okropnie.. Gardlo na szczęście nie boli wiec cos tam jem ale apetytu za bardzo nie mam.. Zebra mnie z przodu bolą bo macica wysoko i cały czas czuje tam ucisk. Mały sporo sie ruszał nawet cały dzien, ja odpoczywałam to on nadrabiał wiec chociaż o niego sie nie martwię.. Ale dajcie spokoj ledwo żywa jestem.. Brzuch tez mi twardnieje z rożna częstotliwością.. I co jakis czas mam to kłucie w pochwie dalej Eh.. Normalnie umieram mowię wam :/

Czesc dziewczyny, nie sadzilam,ze az tyle mi zejdzie z napisaniem, bo szczerze to.od.grudnia planowalam... nieztety sKole mialam przez 9 mies dzien w dzien, mam 2 ke dzieci 7,5 lqt i prawie 17 miesie y, tdrmin na 5 sierpnia, jednak mam nadzieje,ze stanie sie to szybciej,bo juz wariuje sama z soba, do tego mamy rem9nt,ktory mial trwac do miesiaca a przdciagnal sie na 2 i jeszcze zostalo ok 2 tyg :/ generalnie ta ciaze znosze najlepiej, ale ostatnid noce sa straszne... bede wdzieczna jesli przyjmiecie mnie do swojej grupy, bo wiem jak to dziwnie jest jak jestescid juz tak zzytr a tu jakas nowa...jak intruz do chodzi, pozdrawiam Was i zyxze milego i spokojnego weekandu

reklama
Do góry