reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
loveboiled oby to nie było nic złego. Pewnie byś się ucieszyła jak byś już urodziła :) W końcu już maluszek bezpiecznie może przyjść na świat :)
Powodzenia, 3mam kciuki :)

Cześć dziewczyny, ja śpię z przerwami od 2 w nocy bo miałam bóle miesiączkowe i dopiero teraz przeszły.
Już wogóle czuje się lepiej, ucho mnie już nie boli, gardło nie piecze :)
I się zastanawiam czy jechać by jutro do rodziców, bo siostra kończy w poniedziałek 18lat :) Moja dużo młodsza siostrzyczka :)
Najwyżej nie pojedziemy na długo, a to tylko godzina drogi jeśli nie ma korków :)

Loveeboiled jedz i skonsultuj w szpitalu, kto wie moze to porod, moze czop?

Lidia90 ja bym jechala, to tylko godzinka jazdy a 18stka siostry zdarza sie rylko raz :)

Pupui, nie. Jak upieczesz to zrzuc go na ziemie z tych 50-60 cm i wsadz do piekarnika , zostaw otwarty, jak będzie letni wyjmij z formy i zawin w folie. wsadz do lodówki. Pokroj jutro :) swiezy się bardziej kruszy a tak to on troszke zwilgotnieje i usztywni się :)

boooooooooooooże myślałam że o dziecku mówisz uaahahahaha :szok:

Love!!!! A nie mowi lam!!!

Lec kochana I melduj mi sie!!

Dobrze bedzoe.

A ja dzis zone update list bo chalked nie nam czas u usiasc fo kompa.

No właśnie tak myślę, że pojedziemy, najlepiej z rana by nie jechać w upał, bo w mieszkaniu źle je znoszę, a co dopiero w samochodzie bez klimatyzacji.. na autostradzie.

reklama
Jakie Wy tutaj emocje dajecie ;) codziennie coś się dzieje, grunt ze wszystko jest kontrolowane i każda z Was jest pod opieką :*

Ja dzisiaj idę na poprawiny wesela, hahaha :) taka imprezę bardziej plenerowo- grillowa :)

Do góry