reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Hej

Love kciki zeby jednak to bylo to. I zeby szybko poszlo...

U mnie noc fatalna. Spalam z mala a ona bieda spala fatalnie. Budzila sie chyba co godzine, godzina spania i godzina niespania. Wszystko ja swedzialo. Tak mi jej zal ze plakac mi sie chce. Te glupie krosty zniose, siedzenie w domu zniose tylko zeby jej juz nie swedzialo.
Enek pozniej skoczy do apteki to kupi jakis lek co niby mam troche pomoc na swedzenie. I zapyta sie o ten nadmanganian potasu.

Jak wczesniej chcialam zeby mlody urodzil sie troche wczesniej to teraz modle sie zeby nie pchal sie wczesniej. Niech najpierw mloda wyzdrowieje, plizzzzzz

Akuku, mama przyjeżdża po chłopców właściwie tylko.
Myszy sa teraz u ich ojca na 3dni (eid) wracają w poniedziałek i we wtorek lecą z mama fo polski do 9,08.

Ale przynajmniej spędzę sobie z nią dwa dni.

reklama
Do góry