Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Love kciki zeby jednak to bylo to. I zeby szybko poszlo...
U mnie noc fatalna. Spalam z mala a ona bieda spala fatalnie. Budzila sie chyba co godzine, godzina spania i godzina niespania. Wszystko ja swedzialo. Tak mi jej zal ze plakac mi sie chce. Te glupie krosty zniose, siedzenie w domu zniose tylko zeby jej juz nie swedzialo.
Enek pozniej skoczy do apteki to kupi jakis lek co niby mam troche pomoc na swedzenie. I zapyta sie o ten nadmanganian potasu.
Jak wczesniej chcialam zeby mlody urodzil sie troche wczesniej to teraz modle sie zeby nie pchal sie wczesniej. Niech najpierw mloda wyzdrowieje, plizzzzzz
Akuku, mama przyjeżdża po chłopców właściwie tylko.
Myszy sa teraz u ich ojca na 3dni (eid) wracają w poniedziałek i we wtorek lecą z mama fo polski do 9,08.