reklama

Sierpniowe mamy 2015

Loveboiled to śpij. Przecież już późno.
Evelinkua nic się nie martw. Jak na trojaczki to nie jest źle. Dasz radę! Melduj jak tylko będziesz mogła. Powodzenia![emoji8]

reklama
Evelinkua, powodzenia!

A ja wczoraj parę razy miałam takie napięcie brzucha, ale raczej nie było to bolesne, ani regularne. Dzisiaj poszłam na trening i na basen i jakoś przeszło, chociaż teraz znów czasem się napina. Jednak chciałabym jeszcze te 2 tygodnie, albo chociaż tydzień doczekać. Polecam Wam basen, naprawdę się świetnie po nim czułam, szczególnie jak teraz tak gorąco. Szkoda tylko, że u nas też ta burza, czy też deszcz to raczej słaby był i nie oczyścił powietrza za bardzo.

Evelinka trzymam kciuki!!
Jak to nie wiedza skąd leci ?

Love, prześpij sie kochana. Jutro bedzie the day!

Jinx, nie powinnaś juz chodzic na tym etapie na basen. Ze względu na możliwość niezauwazenia pęknięcia workamplodowego.

Dobry wieczór!

loveboiled 3mam kciuki :)

Ja się dziś naprawdę dobrze czuje, chodź pół nocy nie przespałam, bo w nocy duszno i 22 stopnie ;/
Wstałam po 5, zrobiłam co miałam zrobić, teraz obudziłam m żeby wstawał wypił kawę, ubrał się i jedziemy do rodzinki, za nim zacznie grzać.
Eh.. 18stka siostry, jak się starzejemy, a nie dawno była jeszcze takim małym brzdącem ;p

Miłego dnia dziewczyny :)

reklama
Evelinkua and Love trzymamy kciuki

A my dzisiaj wychodzimy do domu ( wreszcie bo juz mam dosc) i w koncu bede mogla miec malego ze soba non stop bo tutaj dziecko ma sie tylko przez kilka godz dziennie i zabieraja je na noc od 9 do 4.30 rano - i nie ma odwolania.. Jednak w PL pod tym wzgledem bylo super i mialam Jaska caly czas ze soba a teraz jest kiepsko mam dola i problemy z karmieniem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry