reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Pupui wlasnie zdrowka dla synka ;)

Cina jak mala dzisiaj ?

Moje dzieci czasme powiedza ***** mac.. to moja wina bo ja czasem przeklinam.. a zaczelo sie jak moja mama mieszkala z nami ..a ona z tych przeklinajacych co drugie slowo prawie..

Oczywiscie zwracam im uwage i mowie ze to sa nie ladne slowa i ze chcialabym by mi tez zwrcali uwage.. na szczescie nie dzieje sie to czesto..ale jednak.

reklama
Love, Jedz do szpitala I nie daj sie wyrzucić.niech ci przebija pęcherz i tyle. Nie możesz sie tak w nieskończoność męczyć.

Cholerny nhs!

Lunerka, rozpuszczona ona jest juz totalnie ;) teraz niech wyłazi.
Poszłam do wanny bo mam różowy śluz, skurczów pełno ale delikatnych, a chce urodzinachocow nie bedzie i mieć czas by dojść do
Siebie, wiec
Niech sie uparciuch spieszy bo w
Dupę bedzie!

Z tymi tekstami dzieci małych to w us niektóre dzieci sa mega rozpuszczone.. Ale jak rodzice pracują czasami oboje po 10h i dzieci siedzą z opiekunkami i w kids care i przed grami tabletami playstation itp o co sie dziwić ze maja słownictwo.. Jak ich nikt nie wychowuje i nie przykłada co tego wagi.. Nie koniecznie musza z domu wynieść wystarczy z gier.. Mojego syn jak gra to na słuchawkach i z innymi jakie teksty tam lecą czasem.. Fakt ma 14 lat ale no ... Ale same wiecie wszystko zależy od tego co dziecko wyniesie z domu, od zachowania rodziców.. Wtedy nawet wpływ otoczenia je az tak bardzo nie zmieni jak maja wpojone pewne zasady od małego.. No ale weź tu mow jak ja jeszcze dzieci nie mam hehe :)

Love słuchaj anney jedz do szpitala i rekami nogami sie broń zeby cos z tobą zrobili ! Trzymaj sie ..

Anney niech wyłazi niech wyłazi ile bedzie siedzieć w dobroci :D

Dobre Akuku!!! Kwak, kwak :-)
Teraz to juz patologia pelna geba, kto to widzial tyle dzieci rodzic. Nic dziwnego, ze nie masz czasu zwracac uwagi na takie drobiazgi, hahaha

Love, oby to byla ostatnia wycieczka do szpitala, i powrot we 2ke, wszystkie ci tego kochana zyczymy!!!

Ja tez mam juz przepowiadajace, ale bardzo rzadkie jeszcze. I czuje wtedy nacisk na krocze, jakbym mlodego wpychala do kanalu.

Love a facetem sie nie przejmuj (ja tez juz pomału przestaje) nie ma to sensu..

A ostatnio znalazłam takie o na necie :
ImageUploadedByForum BabyBoom1437336226.347257.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1437336226.347257.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1437336226.347257.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Love - trzymam kciuki żeby tym razem wszystko ruszyło i tak jak radzą dziewczyny... nie daj się wyrzucić!

jak jeszcze raz ktoś na powitanie powie do mnie "cześć gruba/grubasku" to przyrzekam, że przegryzę tętnicę.

Do góry