Love jej przykro ze nie chce z toba jechac. A z mam masz taki kontakt ze bedziesz czula sie swobidnie ? Ja to bym chyba na zawal padla jakby moj nie pojechal ze mna.. oczywiscie moze sie tak zdarzy jezeli bedzie w pracy.. ale niee.. wole o tym nie myslec.
Ty sie biedna nameczysz ;( i te skurcze jeszcze sie nieregularne zrobily ehm
Anney ja dobrze mam skurcze co 10 minut ale delikatne wiec luzik

Napewno bedziecie za soba tesknic. Ale chlopcy przynajmniej wakacje beda mieli fajne

a nie takie siedzenie i czekanie az sie siostra urodzi..
Wogle fajnie bo bedziesz mogla pierwsze dni skupic sie w 100% na niej
Co do slowa glupi to my dzieciom powiedzielismy ze to slowo nie ma zadnego znaczenia.. bo moze mi powiedziec ze jestem glupia co wcale nie znaczy ze glupia jestem.. i tak samo jesli ktos do niego powie ze jest glupi to wcale tak nie znaczy.. wiec slowo bez znaczenia czyli nir ma sensu go uzywac hehe. Wiadomo czasme powiedza ale to glupie czy cos.. ale do kogos juz tak nie mowia bo przeciez to nic nie znaczy haha
Ogolnie uwazam ze im wiecej z dzieckirm rozmawia sie jak z doroslym tylko wiadomo dozowac wiedze tym lepiej.
Waidomo nie ejstem alfa i omega i nie raz trace cierpliwosc na co jestem zla..ale staram sie tlumaczyc..tlumaczyc..tlumaczyc..
Wiecie my w domu po polsku tylko mowimy a kiedys w przedszkolu jeszcze alex wolal kwak kwak kwak.. a pani stwierdzila ze alex wolal fuck! No i moje tlumaczrnia ze on angielskiego nie zna jeszcze a tym bardziej przeklenstw nic nie daly haha.. i tak o to mysleli ze my jaka patologia
Jak sie spytalam alexa co to fuck to mowil kacka lobi kwak..hahah
Ide dalej w szmatach sprzatac.. brrr nienawidze tego robic.. 2 walizy ciuchow do charity dzis poszly ! Uff